Scudo Sports

Xiaomi yi kask sabitleme

YavuzAkbay

Aktif Üye
Tepki
43
İsim
Yavuz
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar ben Ebayden Xiaomi Yi alıcam fakat hiç aksiyon kamerası kullanmadım. Fazla delikli bir sedona kaskım var kaskıma nasıl sabitleyebilirim bu kamerayı? Sağ tarafına sabitlemek istiyorum. Hangi parçaları kullanmam gerekiyorsa ebay üzerinden gösterebilir misiniz?

Scudo
@Yusuf !!WOW!!
Güzel fakat ben bunu sol yahut sağ tarafta kullanırsam kamera yamuk durmaz mı?

@Yavuzos
Neden sağ taraf ? Özel bir amacı mı var ? O türde bağlanan versiyon ben görmedim

Ben göğüse bağlıyorum en iyi açı ordan var.

@burak wsnj
Aparatları var Ebayde fakat kışın mont giyince nasıl olur bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: burak wsnj
@Yavuzos Kask sabitlemeden ziyade göğüs aparatı tavsiye ederim, kafada sallanıyo ben rahat edemedim kask kımıl kımıl oluyo :D Ben göğüs askısı kullanıyorum ki gittigidiyor gibi sitelerde var

Aynen bağlantı aparatları var hocamında dediği gibi kask ta çok fazla titreşim oluyor ve rahatsız ediyor. Göğüse başlandığında hem önünüzdeki yolu hemde gidonu kadraja güzel alıyorsunuz.

Kaskta titreşim olması bir yana Michael Schumacher olayından sonra aksiyon kamerası takmak pek tavsiye edilmiyor
Bkz.
(link)

Ben bu konuyu düşününce sony (veya başka donanımsal titreşim engelleyicili) kamera alıp gidona takmaktan daha tekin bir yöntem düşünemedim doğrusu çünkü göğüse takmak da olası bir düşme durumunda yine sakatlık çıkartmaya aday.

@gercek umurcan
Makaleyi okudum ve gerçekten tedirgin oldum. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Bende düşünüyorumda almayı , şu göğüs apartı ile ilgili belirbi bir site varsa yardımlarınız iyi olur.

Ben sj4000 wifi kullanıyorum bütün aparatları n11 den aldım.

şöyle içinde her bişeyi olan paketlerden alsan zaten nereye istersen takarsın. Bende kafadan çok göğüs aparatı hoşuma gidiyor tamam kafanı nereye çevirirsen oraya dönüyor o yönden güzel ama tercih yinede seni aliexpres ebay yada türevleri sitelerde bolca seçenek var.
(link)

Geri