Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası İnceleme

Güncemden

Forum Demirbaşı
Kayıt
30 Temmuz 2010
Mesaj
527
Tepki
429
Şehir
İzmir
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaşlar sonunda elime gelen Xiaomi Yi aksiyon kamerasının kutu açılımını yaptım yakındada ikinci bölümü olan inceleme ve çekim videoları gelecek hapinize iyi seyirler yorumlarınızı bekliyorum ;) bu arada instagram hesabımıda takip edebilirsiniz onuda aktif hale getirmeye çalışıyorım yavaş yavaş :)

 
Scudo
İnceeme güzel. Güle güle kullanın. Ben de birkaç gün önce travel edition olanı aldım. Kaç günde teslim aldınız acaba?
 
@Güncemden Ulen sen bizim mesajlara cevap verme telefonlara çıkma buradan yayın yap :) Güzel olmuş unboxing ama bunun test çekimlerini beraber çekme işi yalan olacak gibi sen gelene kadar ;)
 
Çok güzel olmuş devamını bekliyorum sabırsızlıkla
 
Kamerayı sipariş ettim iki haftada elime ulaştı bir takım testler yaptım Xiaomi yi çekimleri gayet iyi yalnız bir takım tavsiyelerde bulunacağım kamerayı alır almaz önce forumları dolaştım ses bozukluğu ve focus lens problemi ses bozukluğu wifi ile çekim yaparken gelen cızırtıları önlemenin pratij yolu kameranın içini açıyorsun mikrofonun etrafında lastiği çıkartıyorsun üzerinde siyah bir yapışkan var onu söküp lastiği tekrar takıyorsun hatta lastiğin yuvarlak kısmını 1 mlm kadar kesebilirsin ses kalitesi daha iyi ve düzgün oluyor 2 side focus lens problemi fabrikada lens ayarını tam olarak yapmadan gönderiyorlar yine kameranın ön kapağını açıyorsun lensin etrafında plastij yapışkan var onu sivri.bir parçayla söküyorsun lens sağa sola dönmesi için bu işlem sonra hdm kabloyka pc.veya tvye baylayıp lensi çevirerek en iyi görüntü kalitesini yakalayıp lensi sabitliyorsun tavsiyelerimi değerlendirirn daha çok memnun kalacaksınız
 
  • Beğen
Tepkiler: Yavuz.M
@Güncemden test videosunu merakla bekliyorum
test videosundan önce ilk izleniminiz nedir performans olarak tatmin edici mi ?
 
Nasıl hediye olarak gösteriyorsun birde nasıl ücretini düşük gösterdin :D
 
@Nini Banggood kendi yapıyor onu...Fakat aliexpress ebay gibi yerlerden alıyosanız o zaman kargolama öncesi satıcıyla irtibata geçip söylemeniz gerekir tabii satıcı yapar yapmaz ona kalmış bişey...
 
@Anonim
Banggood'un öyle yaptığını bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler ^^
 
xiaomi yi kullanan arkadaşlar, 64 gb kartı destekliyor mu bu kamera? 32 gb'lık karta 720p'de kaç saat kayıt alır? 64 gb karta gerek var mı yani?
 
Xiaomi Yi Kaydı

 
Bende de var. Gidona bağlayıp çekim yaptım. Çok titriyor. Göğüs aparatı arıyorum. Belki titreşim azalır. Sizinki nispeten iyi gibi.

Evet bisiklete sabitleyince çok titriyor. Benim ilk göğüs aparatı ile çekimim. Bu kadar titreme/hareket de olsun zaten sonuçta bi aksiyon var =) Rahatsız etmiyor en azından.
 
Geri