Scudo Sports

Xiaomi QiCycle R1 Road Bike (Azmin inovasyonla bilendiği o an)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
304
Herkese merhaba. İnternette gezinirken tesadüfen karşılaştığım bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce elektrikli katlanır modelini gördüğümüz xiaomi bu sefer bence harika bir yol bisikleti ile karşımızda. Xiaomi yine yenilikçi bir adım atarak gerek donanım gerekse kadro bakımından kusursuz bir bisiklet yaratmış. Kadro bütünüyle karbon ve UCI onaylı, jantlar karbon, Ultegra 6870 Di2 grupset, Fizik sele ve gidon bantları ile 7 kilo ağırlığında bir makine ortaya çıkmış ve bu çikolatalı fıstıklı pastanın çileği de arka göbekte saklı :) Buyrun teknik özellikler ve fotoğraflar;

ManufacturerXiaomi
ModelQiCycle R1
TypeElectric Bike
Weight7 kg
TransmissionShimano Ultegra Di2 Electronic Transmission
Body MaterialMitsubishi Carbon fiber
FrameQiCYCLE R1 T800
ForkQiCYCLE R1 F- form
HandlebarQiCYCLE RH5
Diameter of the discs35 mm
unique U-shaped cross-section
SynchronizationMiFit + Qi-Cloud
BrakesShimano Ultegra BR-6800F / R
ColorBlack

100939 dosyayı görüntüle
100940 dosyayı görüntüle 100941 dosyayı görüntüle 100942 dosyayı görüntüle 100943 dosyayı görüntüle
100944 dosyayı görüntüle
100945 dosyayı görüntüle
100946 dosyayı görüntüle

Unutmadan yurtdışı fiyatı 3600 dolar.

Scudo
şayominin el atmadığı bir bisiklet işi kalmıştı. Aksiyon kamerası gibi olursa iş yapar.

Kendi savaş uçağını, kendi uzay programını, kendi işletim sistemini, sosyal ağını, mobil cihazını geliştiren, Dünya'nın üretim üssü konumundaki çalışkan bir milletten bekleneni yapmış Xiaomi.

Sonraki adımda bir de elektronik grupset serisi gelir mi bilinmez ama Shimano, Campy ve SRAM'dan sonra pazara bir dördüncü büyük çıkarabilirler.

Kadroyu mitsubishi mi üretiyormuş? Mükemmel bir görüntüsü var bayıldım.

kadro bildigimiz canyon kadrosu desek yalan olmaz herhalde.

Güzel alet fiyat da iyi bence tabi Türkiye'ye gelse ne olur bilinmez.

Harika görünüyor, sade ve teknolojik tam benlik.

Kendinden mi gps'i mi var anlamadım tam biri aydınlatırsa iyi olur.

Geri