osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.264
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
buraya tıkladığımızda düzeliyorzepp için ayrı bir konu olmadığı için buradan sorayım. mi band 4 ün nabız verisinide alayım diye stravadan zepp e geçtim ama yükseklik bilgisi gözükmüyor sürüş sonrasında nasıl düzeltileceğini bilen var mı ?
Bende artık çıkmıyor, bedava kullanalar için kaldırmışlar galiba.buraya tıkladığımızda düzeliyor
Modlu apk vereyim zeppten kalp atısınıda yollarsınBende artık çıkmıyor, bedava kullanalar için kaldırmışlar galiba.
Bende amazfit bip var, ben de zepp aracılığı ile stravaya atıyorum. Yükseklik de nabız da otomatik geliyor.
Yüksekliğin aslında otomatik gelmesi lazım. Ama bir buton var, ona basınca, zepp değil strava kendi yükseklik verisini kullanıyor. Bulamazsanız bakayım, "correct elevation" gibi bir adı olması lazım.
gps kısmında hangi ayarları kullanıyorsunuz uyku modu gürültü azaltma ve arazi şartları açık mı sizdemerhaba tekrar,
Magene kadans sensörü aldım ve doğal olarak mi uygulamaları ile kullanma şansım yok. alternatif uygulamalara bakarken, bu sefer de mi band'in alternatif uygulamalarda kullanılamadığını gördüm. aslında BLE üzerinden nabız takip cihazı olarak kullanmak mümkünmüş, biraz daha debelendim ve nabız + kadans bilgisini takip etmek, Urban Biker programı ile mümkün oldu. urban Biker üzerinden strava gönderimi de mümkün. bu şekilde yapınca yükseklik verisi sorunu da kalmıyor.
255473 dosyayı görüntüle
255476 dosyayı görüntüle
Mi band 5 kullanıyorum. Zepp Life stravaya atıyormu tam bilmiyorum ama Zepp var. Bu güncelleme geldikten sonra Rakım da göstermeye başladı Zepp.
Stravaya otomatik atıyor strava zaten otomatik rakımı veriyor. Bu saatler gerçekten çok iyi. çok yeterli gps'li saat almaya vs hiç gerek kalmadı bence.
Tabi olsa kötü mü olur![]()
Urban biker ile oluyor. Bende son iki üç surusumde ona geçtim. Geçen gün surusun birını atmadı sorun oldu silip yükledim düzeldiBen şöyle sormak istiyorum Cycplus M1 2 sensörlü kadans ve hız sensörlü + mi band deki nabız ölçeri hepsini birden stravaya gönderebiliyomuyuz ?
Teşekkürler deneyeceğim.Urban biker ile oluyor. Bende son iki üç surusumde ona geçtim. Geçen gün surusun birını atmadı sorun oldu silip yükledim düzeldi
zepp kullanınMi band 6'yı stravaya bağlayamıyorum. Seçenek çıkmıyor ben de ne yapabilirim?
Merhaba zepp kullanıyorum zaten ama hesap ekle seçeneğine tıkladığımda strava gözükmüyor.zepp kullanın
Nedenini bilmediğim bir şekilde Zepp Life(mi fit) benim antrenmanları strava ya yolluyor
Mi band değil de Amazfit Verge modeliyle denedim. 50 kilometrelik yolda yanlış hatırlamıyorsam 90 km ortalama hız çıkmıştı. Son dediklerinizi anlayamadım.mi bandları araba sürerken bisiklet modunda çalıştıran oldu mu hiç? bi kaç içerisinde ben denemeyi düşünüyorum düşük hızlarda giderek bi süre. acaba bunlar yapılan etkinliğe ve mevcut hıza göre algoritma kullanarak değerleri manipüle ediyor mu merak ettim.
Farklı bi durumdan bahsettim benMi band değil de Amazfit Verge modeliyle denedim. 50 kilometrelik yolda yanlış hatırlamıyorsam 90 km ortalama hız çıkmıştı. Son dediklerinizi anlayamadım.