Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Mi Band 4 ve Strava

zepp için ayrı bir konu olmadığı için buradan sorayım. mi band 4 ün nabız verisinide alayım diye stravadan zepp e geçtim ama yükseklik bilgisi gözükmüyor sürüş sonrasında nasıl düzeltileceğini bilen var mı ?

Scudo
zepp için ayrı bir konu olmadığı için buradan sorayım. mi band 4 ün nabız verisinide alayım diye stravadan zepp e geçtim ama yükseklik bilgisi gözükmüyor sürüş sonrasında nasıl düzeltileceğini bilen var mı ?
buraya tıkladığımızda düzeliyor

Dosyalar

• IMG_20220101_165619.jpg
    IMG_20220101_165619.jpg
    52,7 KB · Okunma: 63
  • Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bende amazfit bip var, ben de zepp aracılığı ile stravaya atıyorum. Yükseklik de nabız da otomatik geliyor.

Yüksekliğin aslında otomatik gelmesi lazım. Ama bir buton var, ona basınca, zepp değil strava kendi yükseklik verisini kullanıyor. Bulamazsanız bakayım, "correct elevation" gibi bir adı olması lazım.

Bende amazfit bip var, ben de zepp aracılığı ile stravaya atıyorum. Yükseklik de nabız da otomatik geliyor.
Yüksekliğin aslında otomatik gelmesi lazım. Ama bir buton var, ona basınca, zepp değil strava kendi yükseklik verisini kullanıyor. Bulamazsanız bakayım, "correct elevation" gibi bir adı olması lazım.

İşte o "adjust elevation" artık çıkmıyor. Bir yıldır kullanmıyordum, dün bayağı düz bir yerde yeni bisikleti denedim, galiba artık dediğiniz gibi otomatik atıyor. "Gain Elevation" sıfır gösteriyor ama grafik üzerinde gezince yükseklik değerlerini görüyorum. Yağmurlu havalar geçsin yokuşlu bir yerlerde yine denerim.

Bu arada miBand 4 ile kaydedip Zepp ile Strava'ya atıyorum.

Son düzenleme:
merhaba tekrar,
Magene kadans sensörü aldım ve doğal olarak mi uygulamaları ile kullanma şansım yok. alternatif uygulamalara bakarken, bu sefer de mi band'in alternatif uygulamalarda kullanılamadığını gördüm. aslında BLE üzerinden nabız takip cihazı olarak kullanmak mümkünmüş, biraz daha debelendim ve nabız + kadans bilgisini takip etmek, Urban Biker programı ile mümkün oldu. urban Biker üzerinden strava gönderimi de mümkün. bu şekilde yapınca yükseklik verisi sorunu da kalmıyor.

255473 dosyayı görüntüle
255476 dosyayı görüntüle
gps kısmında hangi ayarları kullanıyorsunuz uyku modu gürültü azaltma ve arazi şartları açık mı sizde

mi band6 ile kayıt ettiğim turlar strava ya otomatik atılıyor. İkisi arasında bir bağlantı yok neden acaba?
Daha önceden zepp ile atıyordum sonra o uygulamayı kaldırmıştım. Mi Fit değişti güncellendi. Zepp Life oldu. Sebebi bu olabilir mi?

Bende diyorum bu zep life nerden geldi :D

Mi band 5 kullanıyorum. Zepp Life stravaya atıyormu tam bilmiyorum ama Zepp var. Bu güncelleme geldikten sonra Rakım da göstermeye başladı Zepp.
Stravaya otomatik atıyor strava zaten otomatik rakımı veriyor. Bu saatler gerçekten çok iyi. çok yeterli gps'li saat almaya vs hiç gerek kalmadı bence.
Tabi olsa kötü mü olur :)

Mi band 5 kullanıyorum. Zepp Life stravaya atıyormu tam bilmiyorum ama Zepp var. Bu güncelleme geldikten sonra Rakım da göstermeye başladı Zepp.
Stravaya otomatik atıyor strava zaten otomatik rakımı veriyor. Bu saatler gerçekten çok iyi. çok yeterli gps'li saat almaya vs hiç gerek kalmadı bence.
Tabi olsa kötü mü olur :)

Kalori ölçümü haricinde idare eder işte :)

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Ben şöyle sormak istiyorum Cycplus M1 2 sensörlü kadans ve hız sensörlü + mi band deki nabız ölçeri hepsini birden stravaya gönderebiliyomuyuz ?

Ben şöyle sormak istiyorum Cycplus M1 2 sensörlü kadans ve hız sensörlü + mi band deki nabız ölçeri hepsini birden stravaya gönderebiliyomuyuz ?
Urban biker ile oluyor. Bende son iki üç surusumde ona geçtim. Geçen gün surusun birını atmadı sorun oldu silip yükledim düzeldi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Raptoid
Mi band 6'yı stravaya bağlayamıyorum. Seçenek çıkmıyor ben de ne yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Mi band 6'yı stravaya bağlayamıyorum. Seçenek çıkmıyor ben de ne yapabilirim?
zepp kullanın
Nedenini bilmediğim bir şekilde Zepp Life(mi fit) benim antrenmanları strava ya yolluyor

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
zepp kullanın
Nedenini bilmediğim bir şekilde Zepp Life(mi fit) benim antrenmanları strava ya yolluyor
Merhaba zepp kullanıyorum zaten ama hesap ekle seçeneğine tıkladığımda strava gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
mi bandları araba sürerken bisiklet modunda çalıştıran oldu mu hiç? bi kaç içerisinde ben denemeyi düşünüyorum düşük hızlarda giderek bi süre. acaba bunlar yapılan etkinliğe ve mevcut hıza göre algoritma kullanarak değerleri manipüle ediyor mu merak ettim.

mi bandları araba sürerken bisiklet modunda çalıştıran oldu mu hiç? bi kaç içerisinde ben denemeyi düşünüyorum düşük hızlarda giderek bi süre. acaba bunlar yapılan etkinliğe ve mevcut hıza göre algoritma kullanarak değerleri manipüle ediyor mu merak ettim.
Mi band değil de Amazfit Verge modeliyle denedim. 50 kilometrelik yolda yanlış hatırlamıyorsam 90 km ortalama hız çıkmıştı. Son dediklerinizi anlayamadım.

Mi band değil de Amazfit Verge modeliyle denedim. 50 kilometrelik yolda yanlış hatırlamıyorsam 90 km ortalama hız çıkmıştı. Son dediklerinizi anlayamadım.
Farklı bi durumdan bahsettim ben :) cihazlarda hile var mı diye.

Geri