Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

(link)

Arkadaslar merhaba.Bu ay spd ayakkabı yerine bunu almayı düşünüyorum.Alayım mı? Bu sürüm iyi midir yani kameranın sürümü? Güvenilir midir bu ilan? Ayrıca en önemlisi şarjı ne kadar gidiyor bunun ayrıca?

Edit: 80 dakikaymış şu an vazgeçtim.Cevaplara gerek kalmadı yine de teşekkürler [emoji72]

Scudo
@Uptown Cyclist
Ben bu siteden 4 tane kendime ve çevreme sipariş verdim. Sıkıntısız geldi. Sarjı 80 dakika en iyi kalitede gidiyor mu desen bence gitmiyor :) Ortalama 1 saat gibi düşünebilirsin.
Almaktan mı vazgeçtin? Aksiyon kameraların çekim süreleri genelde bu civardadır zaten :)

@Murat Ü.
Aslında düşününce özellikle videoları izleyince süper.Ama düşününce gopro neredeyse 4 saat çekiyor.Benim çıktığım şimdiye kadar en az sürüş 1 saatten fazla oldu zaten.Çok sıkıntı olur ne yazık ki.Yine de öneri için teşekkür ederim çok.En azından nereden alacağımı öğrendim [emoji39]

@Uptown Cyclist
GoPro 4 saat çekiyor mu gerçekten... Bilmiyordum ben yine 1 saat civarı biliyordum. Mesela zaten yol boyunca sürekli açık video ya da fotoğraf çekerek gitmiyorum ben. Zaman zaman bulunduğum yere ya da geçtiğim yerlere göre fotoğraf ya da video çekimini başlatıyorum. Daha sonra kullanabileceğim yerleri özellikle çekiyorum. Aralıksız çekince izlerken de sıkıcı oluyor :) Benim fikrim tabi :)

@Ferhat Karaca
O şekilde zor olmuyor mu ki? İşe yarar bi çözümse cidden alayım öyle :D

@Murat Ü.
Tek bi tuşla başlat ve durdur oluyor mu? Öyleyse cidden alınabilir.Bana zahmet gelmişti biraz o yüzden :D tek tuş kask üstündeyken bas başlat ise süper

@Uptown Cyclist
Ben de 4 batarya var. Bir günlük turlarda 2 hadi en fazla 3ünü kullandım.

@Ferhat Karaca
Aklıma yattı açıkçası.Çok teşekkür ederim :D

@Uptown Cyclist
Tek tuş ile mod değiştirip, tek tuş ile kaydı başlatıp durdurabiliyorsun. Ayrıca kumandasını alırsan ondan da yapabilirsin.

@Murat Ü.
Tamamdır, aklıma yattı en azından.Cumartesi karttan geçmeyi düşünüyorum sipariş.Bakalım ne olacak.Çok teşekkür ettim :D

@Uptown Cyclist
Tavsiyem PayPal ile alman ve takipli olarak sipariş vermen.

ilk önce ne istediğimize karar vermeliyiz bence :) gayet f/p ürünü bir kamera, böyle bir kamera bu fiyata varken isterse 15 saat çekse gidip gopro almam

Güncelleme yapan var mı? 2K30fps video özelliği geliyormuş güncellemeden sonra güncelleniyor suan benimki :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@sspl
O güncelleme yayınlanalı çok oldu ya :) aynen o özellik geldi.

Gopro hero 4 session ve xiaomi yi arasında kaldım. Sizce fiyat farkını hak edecek kadar iyi mi gopro?

@mfurkan
Amacına ve bütçene göre değişir. Xiaomi Yi standart bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarımı karşılayabilecek f/p ürünü.

@mfurkan bana göre tek eksik yanı gece çekimi kalitesi.
gündüz kullanacaksan fazlasıyla yetiyor. artıyor bile.
ama gece çekiminde gopro kalitesini konuşturuyor.
ben gece turlarına çok çıkıyorum bazen sıkıntı oluyor.
tabi güncelleme ile bu sorunu giderirlerse benim gözümde hiç bir eksiği kalmamış olacak.

@mfurkan
gece çekimi diyorum ama ışığı yeterli bulursa gece çekimide çok kaliteli. ama yer yer ışığı yeterli bulamassa fps değeri düşüyor sadece.
videolarda gece olanlara göz atabilirsin. gündüz olanlara da göz atabilirsin

(link)

• Beğen
Tepkiler: bono
@chnkrmz Benim için gündüz çekimleri çok daha önemli arada fazla fark yoksa xiaomi almak daha mantıklı olur

@Murat Ü. valla ben bugun teslim aldım yeni gördüm :D

Geri