@tanchu
Tavsiye ederim fiyat fayda olarak orantı yapınca yarı yolda bırakmıyor. Çok profesyonel çekim veya kameranın parasını çıkaracak işimiz yoksa gayet yeterli. Benim param var ben alırım diyene saygı sonsuz gopro alınabilir ama budaçok iyi
sadece wifi ile kontrol edilebiliyor telefondan
pc den bir arkadaş uygulama yazmış kontrol edilebiliyor benim gibi akıllı telefonu olmayan varsa kullanabilir ancak uygulama tam stabil çalışmıyor sanki bazen ayarlarda kilitleniyor
ha bide lcd ekran çıkarmışlar xiaomi içinde o parayı vermeye değmez gibi 40 dolar bişeydi
@kellemusic cihaza bağlanmak için sadece wireless mi gerekli, yoksa cep internet paketi üzerinden de erişim mümkün mü wireless bağlantı olmayan yerlerde?
Buda benim küçük sevgilim. Strida Bike katlanabilir bisikletim. Video GoPro değil, yanlış anlamayın xiaomi yi ile çekilmiştir Not: HD 1080p seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
premiere yi tavsiye ederim. merakım biraz daha olsa daha çok gzüel şeyler öğrenip video editlerken ortaya güzel şeyler çıkarabilirim. ama ben işimi görecek kadar öğrenip bıraktım
@soneryen ücretsiz. yani en azından ben ücretsiz edindim
bi ara cs6 master kolekşını deneme olarak full sürümünü yayınlamıştı bende indirmiştim. sonra crac i bi çaktım oldu orjinal
gene torrent sitelerinden bulabilirsin.
@Mehmet H.
Ooo süper. Kendi bataryası var mı acaba. Aksine kameranın bataryasını çok çabuk bitirebilir diye düşünüyorum. Birde menüye ulaştın mı ayar yapılırsa on numara olur.
Edit: baktım harici 2400 mah pil var. Buda gücü artıracaktır. Sanırım üzerinde ayrıca ekran açma kapama tuşu var istersen ekranı kapatabilirsin yalnız menü ulaşımı yoktur çünkü kamera üzerinde menüye girme tuşu yok. İçinde yazılım yok.