Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

@Murat Ü. olmadı şimdi. xiaomi yi kullancısının bir youtube hesabı olmalı. :D
gmail kullanıyorsan onun üzerinden hesabın oluor zaten.

Scudo
@chnkrmz
Var ama aktif etmedim. İş sebebiyle müşterilerin hesaplarına baktığım oluyor ama kendime açamadım. Halledeceğim o işi :)

@chnkrmz
Benzer sorunu bende yaşıyorum, dizüstü bilgisayarımda donma ve takılmaları yaşıyorum ama masaüstü bilgisayarımda her hangi bir sorun yok tek donanım farkı ekran kartı diyebilirim.

Donmalar ekran kartından kaynaklı oluyor. Benim makinayı gearbeste postaladım. Müşteri hizmetleri çok ilgili bakalım hayırlısı. En son çektiğim video aşağıdaki gibidir. Su altı kabının mandalı ilk günden çatladı. Menteşe içindeki demirler ilk günden paslandı. Orjinal su kabı alanlar var mı. Yorum alabilir miyiz.

Video linki.

@soneryen
Neden makineyi geri yollandın? orijinal olmayan su altı kabının siyah kitleme şeyi bende de çatladı. Orijinal sipariş verdim. Henüz gelmedi. Çatlayan yerlerin fotosunu gearbest'e attım. 6 dolarlık kupon verdiler bana.

@Murat Ü.
Durduk yerde açılmaz oldu güncellemede yapmamıştım bip bip yapıyor sürekli ama açılmıyordu. Forumlarda tarif edilen herşeyi yaptım ama düzelmedi geri yolladım ya değişim ya kısmi iade yapacaklar. Kingma nasıl acaba orijinali pahalı.

@soneryen
Benimkinde bir sorun olmadı henüz. Sanırım ekşisözlük'de okumuştum benzer durumu. Yazılımını yüklemiş düzelmiş. Kingma'lara baktım ama riske girmek istemedim. O yüzden orijinal sipariş ettim. Bu arada sualtı videosunu nerede çektiniz?

@Murat Ü.
Senin söylediğin okul değilde didimde okenos dalış diye başka okul buldum didim 3.koydaydı. Dalışta aynı yerde açıkta 8 mt yaptık. Ben kamers güncelleme denedim. Yuetdışı forumlarından unbrick yapma yöntemlerini daha doğrusu Neler neler denedim düzelmedi hatta gearbestin dediklerini denedim nafile. Benden hatayı video istediler çekip yolladım. tatil dönüşü açmak istedim açılmadı. Durduk yere oldu. Kamerayı çok beğendim gayet güzel çekiyor ama Niyetim gopro ama bakalım hayırlısı. Hangi model alayım bilemedim fiyatlar kurdan dolayıda çok yüksek.

@soneryen
Kameraya üzüldüm. Bu arada ben sana Okenos'u demiştim zaten :) Sinan Abi orada görmüşsündür belki.

@Murat Ü.
[emoji6] tamam evet sayende hoca sinandı galiba. Lisansı sarozdan alacağım galiba didimde vakit kalmadı. Ayrıca bundan sonra bisiklet artı dalış. Dalışı ciddi yapmayı kendime ekipman edinmeyi istiyotum ama ysvaş yavaş kademe kademe. Kış gelmeden bir kere daha dalmak istiyorum ama kamerada malüm. Kamera şart

@soneryen
Kameraya çok takılma. Şart değil aslında dalış yaparken. Suyun altı başka dünya, tadını çıkar. Saros'da Ahmet Hoca var. Argos diving'de. İyidir orası.

@Murat Ü.
Bisiklet olsa eskidik artık ama su altı dediğin gibi başka bir dünya. Heves işte yeniyim ama yılda kaç kere dalabileceğimi bilmiyorum bu sebeple her dalışı değerlendirmek istiyor insan. Kısmet artık. Daha yakın istanbulda bildiğin dalış var mı

@soneryen
Gölcük Değirmendere varmış. Ancak ben gitmedim. Gitmeyi pek düşünmüyorum. Zira acı bir dalıs noktası. Depremde çöken yere daldırıyorlarmış.

akşam turunda şunu farkettim.
kamera gece çekiminde ışığı yeterli buluyorsa yağ gibi görüntü kalitesi oluyor. ama ışığı yeterli bulamıyorsa görüntü takılmaya başlıyor.

bidaki gece çekimini 1080/30 değilde 720 de denicem. bakalım ışık yetmezliğinde aynı takılmalar olacak mı

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@chnkrmz beyin tavsiyesi ve incelemeleri üzerine bende xiaomi yi edinmiş bulunuyorum. banggodd üzerinden verdiğim sipariş 25 günde elime ulaştı yarın Trabzon Galatasaray maçında stadda deneyeceğim. Bu batarya şarj olurjen dılduğunu nasıl anlıyoruz

@Saim Karagöz hayırlı olsun.
kamera kapalıyken pc den şarja takarsan ön ışığı söndüğünde doldum olur.
ama kamera açıkken pc ye bağlarsan aktarma modunda olur ışığı hiç sönmez

telefonda settings de camera başlığı altında
açılıp kapanan seçenekler var.
hangisi ne işe yarıyor biliyor muyuz. bilen varsa paylaşabilir mi

Batarya kullanim suresi ne kadar?
Yanında uzaktan kumandası geliyor degilmi?

arkadaşlar kamera için uygulama playstore da bulunan yicam - yi action camera mı ?

@ibrahimkesen

Aralıksız video çekiminde 1 saate yakın. Ben 4 tane batarya aldım. Etkinliklerde fazlasıyla yetiyor. Zaten aralıksız çekim yapmıyorum. Kumanda yanında gelmiyor. Sadece kamera, bataryası, bağlantı kablosu geliyor.

Geri