Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

@barayda ben aksesuar olarak şu ikisini buldum valla
Housing olarak (link) daha önce sitede birisi daha koymuştu bu linki birde
(link) 23 parçalı bu set var.Bu Gopro 3-4/sjcam falan uyumlu yazıyor linkte

Scudo
aynen 2k gelmiş ve menüsü baya değişmiş. 2 aydır kullanmıyorum zaten :D
videonun yanına sight gelmiş acaba ne işe yarar.

@MakRo Çok sağol kardo ama sanırım gidip sjcam alıcam elden. Sonuçta garantili en azından.

kaçırdım yaa gitti güzelim makine güzel fiyata :(

tekrar aynı fiyattan satar mı acaba

@chnkrmz
Sight sanırım sosyal medya için 15 saniye civarında video çekiyor düşük çözünürlükte. Altına hazır müzikler var onları atıyorsun. Ben kullanmıyorum pek. Video Time Laps özelliğini çok beğendim. 2K çektim ama oynatacak yer bulamadım :) TV desteklemedi. Telefonda izledim. Ama ağır bir şekilde oynatıyor. Kalite güzel. Fakat çok tercih etmem sanırım. 720p de çekmeyi düşünüyorum genelde. Hem arşivde boyutu az tutar hem yeterli şu aşamada :) Son güncellemeler ile çok iyi oldu. Ben Android kullanıyorum dediklerim android için geçerli. iOS'da zaten videoları telde oynatma şansınız yok. Desteklemiyor Apple. Bu yüzden bilgisayarda Apple'da iş yapmak dışında Apple ürünlerini tercih etmiyorum. Çok kaliteli hem iphone hem ipad ama şu kendine özgü kapalılığı beni deli ediyor. :)

Yaklaşık 4 aydır sj4000 kullanıyorum. İlk başlarda çok bir şey beklemedim de kullanmaya başladıkça açıkçası o fiyata o kalite bence gayet başarılı ve kutu doluluğu çok iyi. Bir GoPro almak isteseniz bir çok aksesuar ı extra ücret. Sj de öyle değil, en azından kutu doluluğu sizi tatmin ediyor. Ben çok memnunum, deniz altı çekimi olsun, günlük kullanım olsun kullanışlı. Sipariş verdikten 15 gün sonra elime geçmişti :)

Arkadaslar beyaz renk 47 dolara satiliyo simdi brn beyaz alsam bide 2 liraya silikon case alsam beyaz patlama sorununu çözmus olurum da housing takmama sikinti.yaratmamis olurmuyum

@ziyainal demek istediğinizi tam anlayamadım açıkçası. Housing takmak zorunlu zaten o olmadan monte edemezsiniz bir şeye.

@Murat Ü.

aynen sonradan farkettim güncelleme gelmeden önce ismi farklıydı galiba sonradan sight demişler.

@Voltan
Şoyle ki elimde beyaz bir xiami yi var birde silikon case 1-2 dolarlik bir sey. Simdi ben bu silikon case taktigim kameraya housing takabilir miyim bir sıkınti olur mu

@ziyainal silikonun kalınlığı önemli de housing takacaksanız silikon a ne gerek var ? :)
Ben silikonsuz, direk kullanıyorum hiç bir şey olmadı şuana kadar.

@ziyainal
Silikon case housinge sığmaz. Housing varsa silikon case kullanmaya gerek yok.

@Voltan
inceleme videolarinda beyaz renk patliyo denfigi icin o yuzdn silikon kilif ve housing dedim ama hem sizin diger arkasin dedigi gibi housing varsa silijon kilifa gerek yok

@Murat Ü.
Tatildeydim yeni gördüm sizi. gümrüğe takılmamış ama oraya sevk olan takılır dediler bir orada çok fazla durdu hiç hareket olmadı size yazı gönderirler dediler bende tatile gidecektim tatildeyken gelip adreste bulamaZlarsa geri yollanır diye gidip kendim aldım ama çok cuzi damga vergisi çıktı. Takılmamış falan dediler.

Bu Arada benim brick oldu tüm sitelerinde anlatılanları yaptım düzelmedi gearbeste yaZdım video istedi çekip yolladım cevabı bekliyorum. Brick mi oldu tam emin değilim durduğu yerde açılmadı. En son bıraktığımda hiçbir sorun yoktu

Arkadaslar kameraui aldim sizlerden ricam.kullandiginiz memnun oldugunuz tavsiye ettiginiz aksesuarlarin saticilarin linkini vermenuz çokca çeşit var housing icin olsun monopod icin olsun. Yardim.ederseniz sevinirim. Tesekkurler

gearbestten alışveriş yapan var mı? Şunun da fiyatı iyi gibi..

(link)

@ziyainal
Şu alüminyum koruyucudan almayın. Vidası kötü kendi kendine çözülebiliyor. Orijinal housing değil ama Xiaomi Yi için housingler var. Tokası kötü çatlıyor. Ben şimdi gearbestten orijinalini aldım 25 dolara. Kingma kullananlarda var. Bir ara bu konuda linkler paylaşmıştım. Ben Aliexpress ve Gearbest adreslerinden alıyorum. Kadıköy'de Kaan Elektronik var. Orada da satıyorlar. Hatta internetten de satışları var sanırım.

@bdemirkiran
Ben kamerayı ve aksesuarları Gearbest sitesinden aldım. Sorunsuz geliyor. Sadece stokta yoksa bekletiyorlar. 2 Xiaomi Yi kamera ve bir sürü aksesuar aldım hepsi geldi 20 günde. Hatta kargoda da gelen ürünler var. 2 ürün stoklara girmemiş onları da bekliyorum. Genel olarak iyi bir site. Müşteri hizmetleri kısa sürede cevap veriyor. Alışverişlerde puan kazanıyorsunuz ve belli oranda sepet tutarından düşebiliyorsunuz. Ürünlere yorum yapınca da puan veriyorlar. Tavsiye ederim siteyi.

Geri