Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

@godof çok sevinirim valla paylaşırsan

Scudo
Henüz değil haftasonu gidebilirsem deniyeceğim .Ama öncesinde housingini test etmem gerekiyor .

@godofsail

@godofsail kamerayı ve housingi aldım. Bekliyorum gelmesini. Korkum housingin dalış esnasında su alması. Eğer yetişirse bende bayram tatilinde İbrice'de denemeyi düşünüyorum.

1. (link)

2. (link)

3.(link)

Aldığım ürünler bunlar yaklaşık 2 içerisinde ulaştı satıcılar güvenilir ve takip numarasıda veriyor track17 ve ptt den an ve an takip edebiliyorsunuz .

Housing konusunda gelirsek havuzda deneme şansım oldu 2 metreye kadar indirdim ama esas testi denizde olacak ben kingma almadım adamın ilanı hoşuma gitti ''not original but better '' yaziyor ve hidrostatik basınç testinin fotoğrafları var.Geldiğinde bütün vidalarını söktüm ve tuşları kontrol ettim sıkıntı yok fakat kapanma kilidini beyenmedim güven vermedi diyim en azından gopro her e göre kıyaslarsak ciddi kalite farkı var ama sonuçta aynı malzeme polimer cam .Zaten orjinal housingi olmadığı için ben bunu tercih ettim . Denize indirirsem tekrar paylaşımda bulunucam görüntü kalitesi ve housing hakkında.

IMG-20150624-WA0001.jpg

• Beğen
Tepkiler: ogeday13
Arkadaşlar geçtiğimiz Pazar günü yani 28 haziranda gearbestten xiaomi siparişi verdim ama bugün itibariyle sitede siparişim hala "Processing" olarak görünüyor. Sizce kargoya verilmemiş olması normal mi?

Arkadaşlar bilgilendirme yapacak yok mu?

Kask a takmak için aparat var mı setlerde?

@ogeday13 Hocam kendilerine mail atın sorun isterseniz , ben o siteyi çok kullanmadım.

@ogeday13 benim ürünler 3 gün içerisinde kargoya verilmişti Gearbestte.. Gearbestten bir siparişte kamera ve aksesuar, diğer bir siparişte sadece aksesuar almıştım. Ayrıca Aliexpress'den de aksesuar aldım. Henüz elime hiç biri ulaşmadı. 3 ayrı siparişi de 23 Temmuzda verdim.

@godofsail ben bu housingi almıştım. (link) Eğer yetişirse bayramda İbrice'de denemeyi düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmaz.

@Murat Ü.
Aksesuar aldığın linkleri paylaşır mısın? Bir de xiaomi ye hangi hafıza kartını almalıyım? Sizin kullandığınız marka falan? Öneri

@ogeday13

@ogeday13 aldığım aksesuarların linkleri aşağıda. Hafıza kartı almadım henüz. Türkiye'den alacağım. Kamera 64 gb'a kadar kart destekliyor. Önemi olan nokta yüksek hızda bir kart almak diye biliyorum. Yine kamerayı kullanan arkadaşların tavsiyeleri vardı forumda. Önce kamera elime bir ulaşsın karta bakacağım sonra :)

Şu anda PTT'de giriş yapılmış gözüküyor ama nerede hangi işlemde yazmıyor. Ne kadar sürede gelecek bir fikrim yok. Umarım bayramdan önce gelir.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu kamerada normal zamanda aile içi kullanımda arka ekran yok video yu nasıl çekeceğiz ezbere bir açı ile mi tutacağız

@soneryen zaten geniş açı. sadece lensi orata yeterli. yakın mesafeden bile boydan fotoğraf alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@chnkrmz
Ne bileyim hiç kullanmadım tuhafima gidiyor peki go pro da mı aynı böyle detaylı araştıracağım ama bir türlü bakamadım hem bunun fiyat goproya göre çok makul

Kamera ve aksesuarları Gearbest'den almıştım. Bir kısım aksesuarları kamera birlikte aldım. Diğer aksesuarları ise ayrı aldım. Amaç gümrüğe takılmamasıydı. Sadece aksesuar olan paket bugün geldi. Artık kameranın da olduğu paketi bekliyorum. Bayrama kadar gelir sanırım. [emoji3]

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/10/16a6474a595760375ec3be14f8fdd0f6.jpg

@muratü bende aldım gearbestten kamera yanında batarya ve housingle gümrüğe takılma gibi bir durum var mı?

Geri