Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

Ben de bir ara baya bir incelemiştim bu modeli; fakat forum üyelerimizden Olgu Erhan'ın (link) incelemesini gördükten sonra kararımı değiştirdim. Fiyatı güzel ama, olası problemleri ve çözüm şekilleri hiç hoşuma gitmedi. Olduğu gibi değiştirmeden kullanırım diyen için ideal; ama ben öyle diyemiyorum ne yazık ki. Alana, kullanana hayırlı olsun...

Scudo
@chnkrmz Siz SJ4000 Aksesuarlarıyla uyumlu dediniz fakat,TS'de ki arkadaş Yi ye biraz daha büyük olduğu için olmuyor demişti ?

@MustafaNR alta takılan vide tüm herşeyde aynıdır. compact makinalar olsun profesyonel makinalar olsun action kameraları olsun hepsinin çapı aynı. tek olmayacak şeyi vardır oda su geçirmez kabı. onun haricinde satılan tüm aksesuarlar zaten satılırken sjcam gopro xiaomi yi adı altında satılıyo

• Beğen
Tepkiler: MustafaNR
@chnkrmz Hocam özür dilerim o zaman ben monopod bağlantısı olduğunu anlayamadım.Dediğiniz doğru.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@chnkrmz Bülent ersoy ıyı oldu gece gece :) boyle bır ınceleme vıdeosuda mevcut belkı bıraz daha kafadakı soruları gıderır...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@chnkrmz O Nasıl Bir Trafik Hemde Bisiklet Yolunda:D Makine Çok Hoşuma Gitti İnşallah Yaz Sonuna Doğru Alabilirim...

@chnkrmz
burası bisiklet yolu değil, bildiğin mangal yolu olmuş. yuhh diyorumm

çok düşündüm bunu almayı, sırf aparatları yok diye sjcam sj4000 aldım.
1haftaya gelir herhalde.
hayırlı olsun kameranız, kazasız (mangalsız) sürüşler

Merhaba,

Sanırım herkes kameradan memnun. Merak ettiklerimi sormak istiyorum. Biraz soru bombardımanı gibi olmuş olacak... :) Yanıt alırsam çok mutlu olurum.

1. Aşağıdaki linkten alan var mı? Sıkıntı olur mu?

(link)

2. 40 mt. su geçirmez housing, kask aparatı ve gidon bağlantı aparatı almak istiyorum. Ekstraların mümkünse Xiaomi marka olmasını tercih ederim. Özellikle Housing'in. Çünkü tüplü dalışta sıkıntı çıkarsın istemiyorum. Dalış için önerebileceğiniz bir ürün var mı?

3. Gümrük sınırını aşıyor mu? 100 dolardı diye hatırlıyorum yanılmıyorsam. Yoksa 100 Euro muydu? İlk kez bu kadar yüksek tutarlı bir alışveriş yapacağım.

4. 3-7 iş günü içinde gönderim için ekstra 20 dolar istiyor. Bu tutar gümrük için olan tutara dahil mi? Ekstra 20 dolar verme sebebim sadece Temmuz 2-3'de elimde olması için olur. 4 - 5 Temmuzda bir tur planım var. Ancak Temmuz başına yine de yetişmez değil mi? Gereksiz bir 20 dolar kaybetmek istemedim. Yetişmezse normal gönderimde bayrama yetişmesi lazım :D 13 - 14 Temmuza kadar :) Sanırım o tarihte riskli oluyor. Genelde Ebay'den aldıklarım 1 aydan önce gelmedi.

Teşekkürler :)

ben cevaplıyorum :D
1. o linkten almadım
2. su geçirmez kabı xiaomi markası var ama diğerlerini bilmiyorum.
3. ben aliexpresten almıştım yedek bataryası ile 99 dolar gümrüğe takılmadı
4. ürün bana 13 günde ulaşmıştı. arkadaşımda aynı satıcıdan aldı ona 10 günde geldi.

@Uğur Tefci

magala kafa üstü dalamassın yarım pedalda bir fren,
vay arkadaş diyorum.
istanbulda büyük istekle yaşayanları anlamakta güçlük çekiyorum :)

@chnkrmz

Teşekkürler yanıtınız için. 13 günde iyi gelmiş ama biraz daha pahalı sanırım orada. Banggood için bir fikriniz var mı?

@Murat Ü. banggood u hiç bilmiyorum. ama benim aldığım satıcı 10 dolar indirim yapmıştı en son. yani yedek bataryasız şuan 79 galiba. ama renklisi. sade beyaz olanı 75 diye hatırlıyorum

@chnkrmz

Teşekkür ederim tekrardan ben satıcı ile de irtibata geçeceğim. Sizlere de orijinal ürün gelmiş ve sanırım bir sıkıntısı yok.

Başka bir forumda alanlar gearbest.com'dan alıyor ve 10 gün içinde geliyormuş genelde. Ben de oradan alacağım.

@Oğuzhan Y.

Tekno Seyir'de oradan almış. Ancak zaman zaman alanların sıkıntı yaşadığı söyleniyor. Ya şöyle net bir yer öğrensem hemen alacağım :D Şu kararsızlığım beni öldürecek bir gün :) En kötü bayram öncesine yetişse yeter yine. Temmuz başına yetişse 20 dolarıda gözden çıkarırım gibi. Sonuçta GoPro alsam kat kat fazlasını ödeyeceğim.

Son bir sorum olacak :) (çok soru sordum biliyorum) hızlı olarak gelmesi için ödediğim 20 dolarla 100 doları geçiyor. Kargo ücreti gümrük sınırına dahil mi?

Vergi uygulaması sadece ürün bedeli toplamını kapsıyor, kargo ücretleri ilave yazıldığı için gümrük muhafiyet hesaplamasına dahil değil :)

Geri