Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

edit edemedim bende yeni mesaj olarak atıyorum. bu video ayrı bi konuda var zaten link ama maksat xiaomi almayı düşünenler için. youtube ye yüklediğimde 720p olarak açıldı. 24 saat dolmadan 1080p seçeneğide gelmiş oldu. 23 saat kadar bi sürede :D
ama genede bilgisayardaki kalite gibi değil.
pc de kayıtlı olanda 1080p youtubedeki de 1080p ama youtubedeki %10 - 15 lik bi kaliteyi yiyor gibi geldi bana.
her çektiğim videoyu unutmassam bu başlık altında paylaşmaya devam edicem.

Scudo
@chnkrmz

Başım ağrıdı izlerken :D O yolda gitmeye çalışmasan daha iyi olurmuş sanki :koptum:

@Hakan BİLEN sırf bu videoyu çekmek için girdim o yola :D
ibb ye belediyelere her yere yolladım videoyu. umarım birileri izleyip ibret download yapar :D

Bence bu videodaki gibi bir korna takıp gitmeyi deneyin ilerleyebilecek misiniz :D

Gerçi 50mt den uzağa gidebileceğinizi sanmıyorum ama :D

gece çekimi denemesi yaptım bu akşam. bi batarya toplamda 1080*30/ks de 80 dakkaya yakın gitti.
ama gece çekimleri ışıklandırması iyi olan yollarda iyiydi. ışıklandırması olmayan yerlerde baya kötü.
yani gece çekimlerinde kullanılmamalı. zaten ucuz mal. ama günzdüz çekimleri fevkalade hoşuma gitti orası ayrı mesele :)
yarın yada öbürgün videoları editleyip yüklücem. kısa kısa kesitler halinde müzik eşliğnde gene. istek müzik alabilirim :D

Teknoseyir de inceledi 1 gün önce
(link)

• Beğen
Tepkiler: hayatgezi
Belgrad ormanı için hangi metroyla gidip hangi durukta inmek lazım..Tek basıma gitmeyi düşünüyorum da :) Kamerada cok güzel,acaba gidona bağlama aparatıyla birliktemi geliyor.

en kısa sürede alıcam bu üründen kalitesi oldukça iyi :harika:

Görüntü kalitesi çok iyi bencede fiyatınada bakınca süper bir

@chnkrmz

Hayırlı olsun bu arada vidyoyu izledim de mangal parkurunu görünce bisikletten soğudum bir saniyeliğine.. Gitmemek lazım hafta sonları bu tarz yerlere çok sinir oluyor her gittiğimde de illa bir laf dalaşı yapıyoruz bir gün ya çok pis dayak yiyecek yada atacam karakolluk yada hastanelik olacaz.

@MustafaNR

Ben de dediğiniz yerde izlemiştim çok beğendim tam F/P ürünü olmuş. Alan kullanana şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@chnkrmz hocam 99 dolara aldıgınız site vs paylasırsanız sevinirim.Bende verecegim.
İyi Forumlar Dilerim.

şuan 89 dolar oldu indirimde. yedek bataryası ile birlikte. eve geçince link atarım sana.

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
sJ4000 in aksesuarları ile tam uyumlu mu acaba ?

Geri