Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

@KRY tamm eve gidince bi bakayım bulamassam mesaj la dönerim size tekrar teşekkür edeirm :)

Scudo
hocam sormayı unuttum go pro aparatlarıyla uyumlu mu veya kendi aparatlarını bulmak mümkün mü fiyat olarak cidden çok iyi

@gmfaruk dış koruma kabı hariç tüm aparatlara uygun

Xiaomi sorunsuz ve kaliteli markadır, üretim ve kalite prensipleri olan bir firma. Şirket yönetiminde şuan google (android)'un eski ceosu Hugo Barra bulunuyor her ürününü tereddüt etmeden alabilirsiniz ki ben bu mesajı şuan Xiaomi Mi3 telefondan yazıyorum. Telefon alacak arkadaşlara da Xiaomi'yi kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@crzypwrx telefon olarak da xiaomi düşünüyordum ama son karar ile oppo aldım bende.

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
chnkrmz video çekerken kolların ve gidonun senin çektiğin videodaki gibi net görünmesini nasıl sağlıyorsun. Kameradan mı kaynaklı yoksa kaska farklı bir açı ile mi takıyorsun. Bende ki kamera 170 derece açılı ama istediğim gibi bir çekim yapamıyorum.

@caesar kamerayı göğüse takıyorum ben kafamda değil. göğüste daha güzel görüntü meydaana geldiğini düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
Vaayyyyy işte bu :) teşekkür ederim bilgi için. :) Göğüse ne ile tutturuyorsun. Aparatı vs var mı ? Varsa fotoğrafını atar mısın?

@caesar
(link)
buradaki üründen aldım

• Beğen
Tepkiler: caesar
Teşekkür ederim dostum. Bende sipariş edeyim :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Hayırlı olsun.Benim çin menşei'li kameralarda sevmedigim tarih'li olması yada o şekilde yüklenmesi.Arıza bendede olabilir :ssrtcbya:

@Ozan Güneri bunda da ilk açılışta tarih göstermiyordu ben aktive ettim aslında.

gümrükte takıldı mı ürün acaba ( %20 ödediniz mi? ) yoksa direk geldi mi?

@chnkrmz
Hayırlı olsun oppo ve meizu da güzel diyor kullananlar ama gerçekten Xiaomi den sonra telefon kullandığımı anladım. Samsunglar falan yıllarca uyutulmuşuz.

@Enes.Şahbaz günrüğe takılmadan geldi.
@crzypwrx oppo yu ben çok beğendim. yazılım kalitesi olsun kendi sağlamlığı olsun çok güzel yapmışlar.
bi keresinde yere düşmüştü. düştü derken öyle 1.5 metreden normal düşme değil. elimdeydi tam iyi tutmamıştım arkadaş çağırdı bende sert dönerken elimden fırladı yere küt etti. ve kenradan darbe aldı. ama sadece ufak bi ezik var. :)

@chnkrmz
Ben gopro 3+ kullanıyorum.Kask aparatida var,gidon aparatida.Ben kaska taktigimda sonradan izledigimde hareket bir sure sonra beni yoruyor psikolojik olarak :eek: .Gidon aparatında ise akış sürekli oldugundan daha cazip geliyor bana.

Elinizdeki aparatlarla birlikte fotoğrafını çeker misiniz ? Bide göğüs askısı kamerayı takınca öne doğru sarkma yapmıyor mu ?

@chnkrmz
O da nazarlığı olsun üstad. Hangi modeli Oppo'nun.

Geri