Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

Scudo
Bu arada yeni xiaomi yi nin (xiaomi yi 4k) satış fiyatı belli olmuş. 299.99 dolar. Şahsen benim beklediğim bir fiyattı yine gopro ya tercih edilebilir özellik ve fiyatta.

(link)

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@muhyt
Bende Xiamio kullanıyorum ama bu modeli bu fiyata tercih edermiyim bilemedim. Bence fiyat yüksek. Yurtdışından alıyoruz. Bu fiyatlar ile gümrüğe takılma riski var. Takılmasa bile ürünün Türkiye garanti olmadığını düşünerek az daha ekler spot doğubanktan hayyam çarşısından ve benzeri yerlerden spot go pro hero 4 alırdım onund garanti olmadığı için fiyatlar dahada düşüyor diye düşünmedim desem yalan olur

@Murat Ü. okadar yaparlarmı fiyatını :hihi: 150 dolardan fazla yapmaslarsa yi kadar çok satar bence

@chnkrmz
Banggood'da ön siparişte. 800 küsur TL idi sanırım. Bir arkadaş da linkini paylaşmış. Her koşulda GoPro'ya nazaran en iyi seçim olur. 150 dolar olsa süper olur :)

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben xiomi yi almak istiyorum 180 tl olanını lakin kredi kartım olmadığı için alamıyorum farklı bir temin etme şekli bilen varsa beni aydınlatabilirmi ağabeylerim :)

@Uzeyir Sağlık ininal da işini görür. kredi kartı gibi kullanıyorsun. kendine ayriyetten paypal hesap açıp ininal kartı ona işliyorsun oldu bitti maşallah

• Beğen
Tepkiler: Aldora Road Team
1920*1080'de 50 FPS yanlış bir tercih midir? Daha düşük bir FPS mi seçmek gerekir acaba...

@Murat Ü. ilk önce ntsc/pal ayarından ntsc'yi seçin daha sonra 60 yada 30 seçeneğini görürsünüz. 30 yeterli çok kaliteli olsun derseniz 60 seçebilirsiniz ama kayıt süreniz kısalır. 1080p 30f ideal bence

@sspl
Teşekkürler. Ben ülkemizde PAL kullanıldığı için PAL'ı seçmiştim. Yüksek FPS değerleri ağır çekim olarak çekiyor. Sürüş esnasında o zaman 24 FPS ile 50 FPS arasında bir değer belirlememin sakıncası olmayacaktır. Uzun zamandır bu ikilemdeyim de :)

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Murat Ü. ben hd modda ve en düşük fps ayarında çekimlerimi yapıyorum. Yanında strava, runtastic gibi programlarla aynı anda kayıt başlatırsan hız vs ekleme şansında oluyor. Kalite sosyal paylaşım için yine de büyük geliyor. Ama wmf olarak formatlayıp en düşük ebat ve en yüksek kalite olarak yüklemede zamandan kazanıyorum.

Ayrıca Xiaomi nin en büyük eksiği hızlı giderken rüzgar sesini çok alması. Bunun içinde forumda paylaştığım konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Harici mikrofon olayı bu işi çözüyor. Üstelik kameranın orjinalliğini de bozmadan...

@Murat Ü. Yüksek çekimleri yavaşlatmazsanız bir program ile gene aynı hızında akacaktır. 120fpsden sornası slo-mo ya girer. 15 yaşında tüplü bir televizyonda izlemeyecekseniz ntsc ve pal arasındaki farkı anlamazsınız. Sadece farklı fpsler verir. 24 gözün görebildiği maksimum fpsdir. min 30, slo mo çekmeyecekseniz maks 60 idealdir.

@sspl

Düşüp 1 sjcam 4000 hiç etmişliğim var :) Housing özellikle downhill'de çok etkili bir koruyucu ama normal mtb'ci için fazladan yük.

Geri