Scudo Sports

Xiaomi 10.000 powerbank 10.89$

Enes Şahbaz

Daimi Üye
Tepki
179
Bisiklet
Cube
(link)

Xiaomi 10.000Mah powerbank banggoodda 11.59$ aşağıdaki 3 adımı yaparsanız 1.74$ indirim oluyor yada xmas06 kodunu girerseniz %6 indirim yapıyor.

1-Üye olduğumuzda +50 puan veriyor.

2-(link) adresinden işaretli yere tıklayıp facebookta paylaşırsanız +100 puan veriyor.( sadece ben işaretleyip paylaşabilirsiniz )

https://i.hizliresim.com/v84Gb4.png

3-Yine (link) bu sayfadan 3 adet çorap seçerseniz 30-100 arası puan veriyor.

https://i.hizliresim.com/VXYO3B.png

Kazandığımız puanları (link) burdan sepet kısmından kullanabiliyorsunuz 1 adet alırsanız en fazla 174 puan (1.74$) puan harcamanıza izin veriyor.

https://i.hizliresim.com/4qlAv4.png

Ayrıca takipli almak isterseniz 1.6$ ödemeniz gerekli takipli almak için sepette Tracking number US$1.60 işaretlemeniz gerekir.

Kendimde kullanıyorum kaliteli bir ürün. Türkiyede fiyatı 70-80tl civarında
(link)
(link)

Scudo
Daha önce de niyetlenmiştim ama o zaman Asus Zenpower'ı aldığım için vazgeçmiştim.
Şimdi hem bir arkadaşım için hem de bisikletin ön lambası için 2 tane sipariş verdim bundan.
Verdiğiniz kodlarla biraz daha uyguna geldi, bilgilendirme için teşekkürler.
Fiyat çok uygun, kargo da sağlam bir şekilde gelirse ne ala.

Önceki indirimde almıştım. Şuan bile telefon bu powerbanka bağlı bu yorumu yaziyorum:) Kararsız arkadaşlar alsın kesinlikle:harika: Güzel bi f/p ürünü..

fiyat artmış

evet renkten kaynaklanıyormuş. aldım 1 adet 10 dolara

Geçenlerde BİM marketten aldım 35 tl ye 10400 yazıyordu note 4 ü %30 - 40 doldurdu deli oldum ya normalde 2-3 defa doldurması lazımdı. Bunda öyle bi sıkıntı olmaz değil mi? =)

@Husamettin01 Hocam bu xiaomi öyle bir sıkıntı olmaz markayı araştırabilrisiniz :) içerisinde samsung ve lg'nin pillerini kullanıyorlar note 4'ü 2-3 sefer doldurur.

• Beğen
Tepkiler: Husamettin01
ben de aldım ama puanlarımı kullanamadım. rakipsiz ürünlerde bu puanları kullanamazsınız tarzı bir yazı çıktı. çok da mühim değil başka bir yerde kullanırız puanları. ama herkes alabiliyoken neden bende böyle bir sorun oldu anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Husamettin01
10.000 Mahlı var bende tabi çevremde isteyen arkadaşlara da aldım bu zamana kadar bir sıkıntı görmedim Samsung S4 Mini Telefonumu 4 4,5 kere dolduruyor sıfırdan.Ayrıca Yeni Aldığım Solar Storm Işıkta'da Kullanacağım...Orjınal Kablosu ve telefon şarj adaptoru ile 6 7 saatte fulleniyor alet..Tavsiye ederim...10 aya yakındır Xıoamı kullanıcısıyım.

Bu ürünlerin intetnette sahteleri de varmış sanırım. Bu ürünün orjinalliğinden nasıl emin olucaz. Fiyatı da uygun olunca kıllandım açıkcası.

@Yusuf G. Bu site tamamen orijinal Xiaomi ürünleri satıyor. Yine farklı marka modeller var tabii ama bu linkte ki ürün orijinal. Yetkili satıcı gibi bir şey yani. Kuşkunuz olmasın.

direk xmas06 yazarsanız 10.89 puanlarla ugrasmak stemeyene zaten arkadas yazmış.Bu arada 10000 ancak alabileceğiniz verim 70000 mah felanmış kayıp yüzünden

30 cent daha ucuzlamış orjinallik konusunda banggooda güvenebilirsiniz xiaomi yetkili satıcısı.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@Mehmet H. xmas06 nereye yazıyoruz? Coupon Code bölümüne yazıp apply dedim ama kabul etmiyor.

@Yusuf G. bitirmişler kupon kodu olan kampanyayı sanırım konudaki diğer yöntemi deneyin

0,30 centlik farkı isterseniz iade alabiliyorsunuz.

burada renk seçenekleri de var.

(link)

@C.Ozcan Sepete eklediğimde 14,89 oluyor , bütün renkler aynı fiyat hem de.

Geri