Güvenç Terzierol Forum Bağımlısı Kayıt 18 Temmuz 2007 Mesaj 1.161 Tepki 247 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 23 Eylül 2009 #1 arkadaslar merhaba. maşamın sertlik ayarı kapağı daha doğrusu çevirdiğimiz kısım kitlendi ne sağ ne sola dönüyor. ve şu anda tam ortada kaldı yani yumuşak bi maşa istiyordum ancak şu anda orta sertlikte kaldı galiba... ne yapmam gerekiyor??
arkadaslar merhaba. maşamın sertlik ayarı kapağı daha doğrusu çevirdiğimiz kısım kitlendi ne sağ ne sola dönüyor. ve şu anda tam ortada kaldı yani yumuşak bi maşa istiyordum ancak şu anda orta sertlikte kaldı galiba... ne yapmam gerekiyor??
özgürakbuz Forum Demirbaşı Kayıt 13 Mayıs 2009 Mesaj 580 Tepki 147 Yaş 31 Şehir samsun Bisiklet Canyon 23 Eylül 2009 #2 bende salcano 255 srd kullanıyom xcr vardı bendede aynısı oldu biraz zorladım düzeldi.
Güvenç Terzierol Forum Bağımlısı Kayıt 18 Temmuz 2007 Mesaj 1.161 Tepki 247 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 23 Eylül 2009 #3 elimle olabildiğince zorladım ancak geçmedi pense deniycektim ama dedim krarim faln ayrıca maşamı dıştan yağlamak istiyorum ne kullanmam gerekir???
elimle olabildiğince zorladım ancak geçmedi pense deniycektim ama dedim krarim faln ayrıca maşamı dıştan yağlamak istiyorum ne kullanmam gerekir???
O Oğuz Budumlu Daimi Üye Kayıt 26 Mart 2009 Mesaj 206 Tepki 51 Şehir Gaziantep 23 Eylül 2009 #4 Benim xcm maşamdada aynı sorun olmuştu ama ortada kilitlenmemişti.En sert ayarında kilitlenmişti.Bir bez ile sıkıca sıkıp çevirmiştim.
Benim xcm maşamdada aynı sorun olmuştu ama ortada kilitlenmemişti.En sert ayarında kilitlenmişti.Bir bez ile sıkıca sıkıp çevirmiştim.
Güvenç Terzierol Forum Bağımlısı Kayıt 18 Temmuz 2007 Mesaj 1.161 Tepki 247 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 23 Eylül 2009 #5 benimki dip gördü kaldı öyle yarın sabah deniycem...