Scudo Sports

XCM maşa, kadroya uyar mı?

Mustafa Özkara

Forum Demirbaşı
Tepki
444
Merhaba dostlar;
Bazen araziye girdiğim için bisiklete XCM yaylı maşa takmak istiyorum. Ancak bisiklete uyum sağlayıp sağlayamayacağı endişesindeyim. Bisikletim Bianchi Trophy; bu 18 cm şaft borusu olan maşa kadroya uyum sağlar mı?
Veya benim kontrol edeceğim nokta nedir?
Bilgili arkadaşlar cevap verirlerse çok mutlu olurum.
Selamlar.

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs241.snc1/8816_125199044705_524224705_2210611_5656250_n.jpg

Scudo
Tam bilmiyorum ama gidon borusunun maşayı tutan kısmının çapı 28.4 olması lazım. O yüzden olacağını sanmıyorum, sizin kadronun maşa yuvası oversize değil. Zoom maşalara bakabilirsiniz belki onlar uyumlu olabilir. Çapı tutturduktan sonra bir de maşanın üstündeki borunun uzunluğunu da uydurmak lazım, genelde uzun olur ve kestirilir. Kolay glesin.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
Bu kadrolar malesef uyum sağlamıyor. Bende aynı dertten muzdariptim. Kardonu değiştirmen lazım. Veya zoom maşaların bazı modelleri fena değil. İnceleyebilirsin kadronu hemen değiştirmeyi düşünmüyorsan.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
Aslında kadro değişimini düşünüyorum Abdullah. Biliyorsun bu çelik kadrolar (Hi-Ten olarak geçiyor.) oldukça ağır. Neyse kadro değişimi için biraz maddi durumu ayarlayalım. Sonra maşaya geçeriz.
Tam dostlara tekrardan teşekkürler.

Geri