Scudo Sports

XC150 üst seviyeye çıkarma

Scudo
Güzel olmuş

ama sana göre

maşallah maşallah, güle güle kullan kardeşim bisikletin on numara. taş değmesin tekerine. o ayaklığı bir takamadım gitti. aslında çok faydası oluyor özellikle foto çekimlerinde vs. :)

@aeneskral normal olarak bisiklet işyeri sahibi oraya takmayı becerdi normal yerleri xc150'de yok uydurma uydurdu o yere sadece :D

yakında yeni resimlerle karşınızda olacağım bisikleti bayağı 1 değiştirdim bu sefer daha da tanınmayacak hale getiriyorum :D o resimlerdeki bisikletten eser yok şimdi :D @Tolga Çelebi zımpara yalan oldu kökten çözdüm o meseleyi

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Cok merakta birakmayin bizleri, biran önce yükleyin fotografolari.

@Murat Cömez 1 kaç gün sonra alacağım şeyler mevcut onları taktırdığımda göstereceğim herhalde en geç perşembe olur

@Hasan Ç. sürprizlerim arasında ama diyeyim tam olarak olmasa da o dikiz aynalar yok

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Sonunda fabrikadan çıkmış yeni resimlerle karşınıza gelmiş bulunmaktayım ve izlemek isteyenler için video buyrun
FILE0008.JPG FILE0009.JPG FILE0010.JPG FILE0011.JPG FILE0012.JPG FILE0013.JPG FILE0015.JPG FILE0017.JPG FILE0018.JPG FILE0021.JPG FILE0022.JPG

Emre abi harikasın bisikletinde senin gibi karizma ve mükemmel :utan::utan::utan::utan::utan::utan::utan:

Geri