Scudo Sports

XC Makinesi

boyle bır bısıklet ıcın cok mutevazı bır baslık olmus :)

hayırlı olsun kazasız surusler dılerım

Scudo
Böyle bir xc makinesinde normal pedalla marathon lastiği birarada görmek ve hakkını verememek gerçekten üzücü.Diğer parçalar mükemmel uyum içinde olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Neden burada herkes kafasını belli sınırlar içine hapsetmiş? Sizin kilitli pedalları normal pedallara tercih etmeniz herkesin onu seveceği anlamına mı geliyor, mesela kilitli pedalları tercih etmeyen veya alışamayan olamaz mı?

Arazi lastiklerim olmadığını nereden biliyorsun veya dediğim gibi hiç Marathon Supreme lastikleri arazide kullandınız mı? Bir kere kullanıp deneyin.

Hepsinden ötesi belki de şu aralar bisikleti şehir içinde kullandığım için bu lastikler ve pedallar var?

Eleştiri yapmadan önce biraz düşünelim lütfen. Bisikletimin hakkını verdiğime inanıyorum. Kaldı ki vermesem de, kime ne?

Sakin ol lütfen arkadaşım Sen bu bisikleti bu foruma koyman eleştirilere açık olduğunu gösterir.

Arkadaşlar da eleştiri yapmışlar sna bu kadar alınacağını bilselerdi yapmazlardı emin ol .

Bisikletin gzl olmuş hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@BetterBeDead

Çok güzel bir bisikletti.. Ta ki şu yukarıdaki cevaba kadar..

Çok kötü bir bisiklet.. İğrendim seyrederken midem bulandı.. Neden böyle abuk sabuk bisikletleri bu foruma koyarlar ki?

Hadi bakalım, kafasını beli sınırlar içinde hapsedip yaşayanlara cevap ver..

ByAtilla: Yo, hiç alınmadım. Açıkçası yapılan eleştirinin anlamsızlığına dikkat çekmek istedim. Ve gayet sakinim :)

Her gün 35 km işe gidip geldiğim, iş sırasında da yakın mesafelere gitmek için sıklıkla kullandığım; işten dönerken arkadaşları gördüğümde maç yapmak veya denize girmek için durduğum bir bisiklette normal pedal ve yarı-dişli lastik kullanmamdan daha doğal bir durum olamaz sanırım. Arkadaşlar bunları bilmiyorlar ve eleştiri getiriyorlar

Güzel bisiklet. Güle güle kullanın. Kadro geçen yıl yenilenen model galiba. Toplam ağırlığı hakkında bilginiz var mı ?

Cok saglam bisiklet olmus, hayirli olsun. Kazasiz surusler.

Bisikletin toplam ağırlığı: 9,9 kilo. 9,9-9,8 arasında gidip geliyor.

Mükemmel komponentin yanında , harika renk uyumu .. kazasız belasız inşallah..
umarım bu bisikleti çamaşır suyuna basıp kezzap tuz ruhu ile temizleyip sanayi tipi çamaşır makinesine atmazsınız:D

İyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: İsmail ŞEN
bu kadroyu çok seviyorum :)
kazasız belasız sürüşler

Geri