Scudo Sports

xc 250 mi? ng650 hd mi?

Benim astro ucuzlamiş bir seçenek olabilir size
(link)

Scudo
Benim astro ucuzlamiş bir seçenek olabilir size
(link)

kron xc 250'nin maşasından memnun kalacağını pek sanmıyorum en azından bir kilitlenebilir maşa tercih et.

ng 650 v frenin maşası kilitlenebilirdi sanırım belki ondan alırım ama hidrolik almıcam pahalı oluo

ng650 v fren ve kron xc 250 v fren arasından hangisi daha iyidir hidrolik almıcam o kesin

forumda araştırdım çoğu kişi xc250 v fren ve ng650 v fren arasından xc 250 tavsiye ediyor kadrosu daha güçlüymüş

• Beğen
Tepkiler: gok
ng650 yi kron xc 150 ile karşılastırman daha mantıklı 2 sınınde kadro 6061 . kron xc 250 bır tık daha iyi onlardan . butcen +600 tl ise salcano astro 240 felan al , - 600 ise 500 tl e felan xc 250 alabilirsin .

• Beğen
Tepkiler: gok
Ng 650 al bence.

V fren hafif ama kışın yağmurlu havada yada yazın bir şekilde ıslanırsa ciyak ciyak ötüyor, fren sıkmaya utanırsın.Ayrıca sonradan disk frene geçmek çok daha pahalıya patlıyor.

ben öyle yağmurda sürmem genelde güzel hava olduğunda sürerim hidrolik disk almıcam

biraz daha süreyi uzatıp alsam en fazla 800 tlye alabilirim 800 tl ve altı ne önerirsiniz ama 800ü geçmesin belke 20 lira filen geçebilir bu arada hidrolik disk frende olabilir

NG650 hidrolik frenli bisikleti Kütahya'dan arkadaş 580 TL'ye aldı.. Avid Elixir 1 HD frenler vardı

illaki ng 650 veya xc 250 olması lazım değil 800 tl ve altı bisiklet

Arkadaşlar salcano 212 hd almaya karar verdim. Büyük ihtimal onu alacağım sizce nasıl bir bisiklet. Bu arada yardımlarınız için teşekkürler :D

212 HD yerine Astro 20 almalisiniz bence Acera vites sistemi var ve 27 vites . Ama illaki 212 o da gayet iyi .

İkinci el modellere bakın o fiyat aralığında çok temiz bisikletler var

ikinci el almayacağım ve astro 20 212 hd den pahalı büyük ihtimal 212 hd alırım

Arkadaşlar forumda hidrolik diskin bakımının uğraştırıcı olduğu bir çok yerde yazıyor o yüzden v frende olabilir çok kararsızım. Sizden istediğim en fazla 700 tl olan v frenli bir bisiklet tavsiyesi. Ve lütfen 700 tlyi geçmesin bütçem bu kadar.

arkadaşlar gezerken Carraro CRS 600 bisikletini gördüm iyi gibi sizce nasıldır.

Bence astro 50 ye bak cok guzel bi bisiklet indirimle 600 ye alirsin ng 650 den kat kat daha iyi kilitlenebilir masa ,continental lastik,daha direncli kadro ng 650 alsan 150 tl ye bunlari yapamazsin daha bir suru fark var bence astro 50 al

zaten kararım değişti ng650 yada xc 250 almıcam artık kesinleştiriyorum lütfen şu bisikletler arasında öneriniz carraro crs 600, salcano astro 240 srv, astro 50

Geri