Scudo Sports

XC 1000 Vs. Sd. 751

hhhhhha

Üye
Tepki
17
2009 Kron xc2000 vs. 2009 sedona sd751

Bu 2 bisikletten birini almayı düsünüyorum....xC 2000 de ön/arka mekanik disk fren var... benim için önemli olan dayanıklılık & hafiflik....Görünümde önemli tabi...
Hangisini seçmeliyim...?

Birde 2008 761 sıfır bulabilirmiyim? 2009 lar çok uçuk fiyat...

Scudo
mekanik disk warsa kalsın yoksam basın çok ağrır gerci sedonayıda tavsiye etmem ama illaki alınıcaksa sedona derim

Başlık ile soru uyumsuz olmuş :) ama ikisi arasında seçim yapılacaksa Kesinlikle Sedona olmalı bence ;)

@>>ErDeM<<

Evet başlığı düzelttim fakat xc 1000 gözüküyo.... XC 2000 yani mekanik diskli olan işte...

benim sana naçizane tavsiyem sedona olacaktır.. 2 gün önce aldım ve gerçekten çok memnunum...
önerim sedona 751 dir..
saygılar...

Tercih ederken servis, garanti şartlarını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Satış sonrası destek çok önemli. Bu arada dikkatimi çekti bisikleti alalı bir kaç gün geçmiş olan arkadaşar kesinlikle tavsiye ederiz demişler. Biraz açıklık getirebilirler mi?

NG 303 SD

(link)

Bu nasıl peki arkadaslar...Hidrolik diskli........._?

Benım yorumu soracakl olursan sedona 751 almanı tavsiye ederım; 27li sistem var salgonun 303 sd modelı hıdrolık frenden başka bır avantajı yok vede vites sistemı 24lu olması lazım. bunlar önemlı faktörlerdır.Kron gelınce kron xc 2000 kesınlıkle önermem kardeş cunku huzulu para vermiş olursun mekanık dısk'lı bısıklet almak'la onun yerıne Kron xc 1000 önerırım aradakı tek fark bence fren sistemidir...Kron modifiye yaparım dıosan kronda almanı tavsiye ederim ama ilerde 24lu sistem yeterlı gelmeyecek 27li sisteme geçiş yapacaksın...
Şimdiden Hayırlı OLsun...

Abi sd751 var 2008 donanımlarıda iyi dusunursen
TEL: 0554 457 78 53

Geri