Scudo Sports

X-Loop markası hakkında...

ufuk güneş

Forum Demirbaşı
Tepki
311
X-Loop markası hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Marka gözlük üretimini Çin'de yapıyor, acaba taklit midir, orijinal midir?
Bir de bu markanın Oakley firmasının tescilli markası olduğunu öğrendim ama teyit edemedim, emin olamadım, sizce doğru mu?

Scudo
Kim yazmışsa sağlam yazmış; Oakley ne başka bir marka altında üretim yapar ne de fason üretim yaptırır. Kalite ve müşteri konusunda fanatikler.

Ben de bir kaç yerde duydum bu markayı aslında fiyatları uygun ben de şimdi konu açacaktım nerede bulabilirim diye. Hep 2. el ilan sitelerinde var gerek ikinci el gerek sıfır olarak. Ben bu gözlüğü İstanbul'da herhangi bir yerde bulamazmıyım. Son olarak düşük kaliteli olduğu belirtilmiş gözlüğün acaba gözlere zarar verecek kadar kötü müdür?

Arkadaşlar Oakley le Xloop u karşılaştırma işine girmek bile yanlış. Arada dağlar kadar fark var gerçekten. Xloop kısa süreli kullanımlarda gözünüzü çevresel etkenlerden korumaya yönelik olarak kullanabileceğiniz gözlükler üretiyor. Malzeme kalitesi de fiyatına göre tabiki. Kötü mü derseniz; Amacınız ne onu bilmiyorum ama yukarda bahsettiğim amaca yönelik gayet verimli bence. Bende kullanıyorum ve memnunum. Ama baştada söylediğim gibi Oakley le karşılaştırmak bile büyük hata...

Arkadaşlar 2.El bölümünde 20 TL'ye satılan X-Loop gözlükleri İstanbul'da satan bir yer varmı_?

X-Loop gözlüklerin camlarına pek güvenmeyin arkadaşlar. Fiyatıyla doğru orantılı bir gözlük, camları da fiyatı kadar kaliteli. Ben işim görülsün diye aldım, çok sık kullanmıyorum, yine de biraz rahatsız ediyor gözlerimi. Çok sık kullanmamak lazım, dikkat edin.

Gözlük, CE belgeliymiş ve lensler de %100 UV400, UVA ve UVB korumalıymış ve birtakım standartlara uygunluğu da gözlüğe iliştirilen etikette yazıyor...

:cool: iyi günler forum a yeni üye oldum yeni konu açamıyorum elimde 1 adet yeni x loop marka POLARİZE güneş gözlüğü mevcut ilgilenen olursa linki :
(link)
fiyatı bisiklet forum üyeleri için hemen al : 25 tl olur

@Kutay Han

gözlüğün bedeni nedir?

ben xloop hıc sevmem cunku hem ucuz hemde chına malı gozluk ogley olacak benım gozluyum okley dı cok guzel ve arakadsım uzerınde bısıkletle gectı esnemesı cok fazlaa dır onaların tas gıbı gozluk

aman derim benim gibi optik gözlük kullananlar almayın bu tarz gözlükler.alıcaksanızda bütçe lazım yani.camları kalitesiz gözünüze zararlı.en iyisi güzel bir oakley çerçeveye organik göz numaralı cam en iyisi.camı istediğiniz gibi şekilli yaptırabilirsiniz.hem gözünüz miyoptur örneği uzağı zor görürsünüz bu hem tehlikelidir bisiklet kullanırken hemde rahatsız edicidir.dediğim gibi kaliteli bir bisiklet gözlüğü çerçevesine optik cam güzel olur.

Geri