Merhaba. aranıza yeni katıldım.
daha önce istanbul bostancıdayken kron xc250 im vardı ve adanada bir projeye geçinde onu istanbulda bıraktım.
adanada da hemen bir bisiklet gurubu kurduk ama benim bisikletim olmadığından ben arkadaşımdan bisiklet alıyordum.
sonra 20 temmuzda birden gaza geldim ve Chopper tarzı bir bisiklet aldım.
araba alırken bile böyle mutlu olmamıştım valla. hala yüzümde tebessüm var
çok keyifli bir bisiklet. bakışlardan rahatsız olabiliyorsunuz ama
Şimdi benim yavrumun bir iki eksiği var.
sizlere bir danışayım dedim.
öncelikle vitesi yok ve bu büyük bir sorun. ben bu arkadaşla yola çıksam öldürür beni. gerçi yolda akışı gayet güzel.
lastik havaları iyi olsun yorduğunu pek söyleyemem ama arkaya bir 7 li ruble takmak lazım.
ön aktarıcı takabilecek yer olmadığından sadece arka vitesi olsa bile yeter. var mıdır tavsiyesi olan?
ayrıca far ve stop yok. şimdi bu arkadaş fazlaca motorsiklete benzediğinden motorsiklet sis farı takayım diyorum. çalıştırabilir miyim bilmiyorum ya neyse...
daha sonra dikiz aynası lazım da gidona bağlanacak bir aparat bulamadım.
şimdi bisikleti aldık. projeye başlıyorum anlıyacağınız.
sonunda güzel bir makine çıkar umarım.
unutmadan bu motor kiti hakkında görüşleriniz neler acaba? en azından rampada onu kullanırdım.
şimdiden fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
bu arada foto eklemeyi bulamadım. bisikletin resimlerine albüm den ulaşabilirsiniz.
daha önce istanbul bostancıdayken kron xc250 im vardı ve adanada bir projeye geçinde onu istanbulda bıraktım.
adanada da hemen bir bisiklet gurubu kurduk ama benim bisikletim olmadığından ben arkadaşımdan bisiklet alıyordum.
sonra 20 temmuzda birden gaza geldim ve Chopper tarzı bir bisiklet aldım.
araba alırken bile böyle mutlu olmamıştım valla. hala yüzümde tebessüm var
çok keyifli bir bisiklet. bakışlardan rahatsız olabiliyorsunuz ama
Şimdi benim yavrumun bir iki eksiği var.
sizlere bir danışayım dedim.
öncelikle vitesi yok ve bu büyük bir sorun. ben bu arkadaşla yola çıksam öldürür beni. gerçi yolda akışı gayet güzel.
lastik havaları iyi olsun yorduğunu pek söyleyemem ama arkaya bir 7 li ruble takmak lazım.
ön aktarıcı takabilecek yer olmadığından sadece arka vitesi olsa bile yeter. var mıdır tavsiyesi olan?
ayrıca far ve stop yok. şimdi bu arkadaş fazlaca motorsiklete benzediğinden motorsiklet sis farı takayım diyorum. çalıştırabilir miyim bilmiyorum ya neyse...
daha sonra dikiz aynası lazım da gidona bağlanacak bir aparat bulamadım.
şimdi bisikleti aldık. projeye başlıyorum anlıyacağınız.
sonunda güzel bir makine çıkar umarım.
unutmadan bu motor kiti hakkında görüşleriniz neler acaba? en azından rampada onu kullanırdım.
şimdiden fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
bu arada foto eklemeyi bulamadım. bisikletin resimlerine albüm den ulaşabilirsiniz.