Scudo Sports

WUP Sport - Sporcu Besinleri Kampanya / İndirim Bilgilendirme

Benim de bir sorum olacak. Aslına bakarsanız jel konusuna biraz mesafeli bakıyordum. Ancak geçen yıl Uludağ tırmanışı sırasında hediye olarak verdiğiniz jel çok iyi gelince kullanmaya başladım. Sorum ise, suya karışan karbonhidratlarda son tüketim tarifi ne kadar uzun? 3 kutu alınca en az 3 yıl kullanmak zorunda kalacağız. Ayrıca jellerin raf ömrü nedir.

Scudo
Kafeinli jel zaten yarışın sonlarına doğru kullanılır, ki tükenen enerjiye son sıkımlık kurşun versin. Yarış başı yada tam ortasında sıkıntı yaratabilir heleki düzenli kullanım yapmıyorsanız.
İlk koşu olduğu için haliyle de ortalara gelince tükenme başladım zaten dedim bir tane ateşlim. Oda gerçekten ateşledi 🤣😁

• Beğen
Tepkiler: WUP Sport
Bu tür ürünleri hiç kullanmadım, hangi ürünü nasıl, nerede, nasıl kullanmak gerekiyor. Okuyabileceğim bir yer var mı?
Sadece WUP'un değil diğerlerinin de ürün ambalajlarının üstünde "pre-workout, post-workout, during, vb." ifadelerle gösteriyorlar aslında. En basitinden bu şekilde hangisini antrenman öncesinde, sırasında ve sonrasında kullanabileceğinizi anlayabilirsiniz. Antrenman sırasında nasıl beslenmek gerektiğine dairse aradığınız bilgi, onunla ilgili forumda sayısız mesaj var, özellikle İrfan abinin mesajlarında yine basit, özet şeklinde açıklamaları bulabilirsiniz. Mevzu aslında bu ürünleri nasıl kullanacağınıza dair bir klavuzdan ziyade, ne tarz ve ne yoğunlukta bir antrenman yaptığınız ve besin değeri olarak neye ne kadar ve ne zaman ihtiyacınız olacağını bilebilmekte. Gerisi bu ürünlerin içeriğindeki besin değerlerine göre ihtiyaçlarınız doğrultusunda herhangi birini kullanmaya kalıyor.

Kingsize nutrition monsterı taşıması zor olduğu için, decathlondan wup hydractive alıp bisiklet çantasına attım. İçinden 3-5 tane kullanınca, sarsıntıdan diğer tabletler tüp içinde parçalandı ve ürün çoğunlukla toz formuna döndü. Kutunun dış baskısıda pek iyi değil gibi etiket soyuldu. Etkisi ise birim maliyetine göre iyi.

photo_2023-09-19_10-33-59.jpg

• Beğen
Tepkiler: WUP Sport
Bu tür ürünleri hiç kullanmadım, hangi ürünü nasıl, nerede, nasıl kullanmak gerekiyor. Okuyabileceğim bir yer var mı?
Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili olarak dilerseniz özel mesaj yoluyla numaranızı iletebilirseniz sizleri arayıp telefon üzerinden daha detaylı yardımcı olabiliriz.

Sağlıkla ve sporla kalın⚡

Kingsize nutrition monsterı taşıması zor olduğu için, decathlondan wup hydractive alıp bisiklet çantasına attım. İçinden 3-5 tane kullanınca, sarsıntıdan diğer tabletler tüp içinde parçalandı ve ürün çoğunlukla toz formuna döndü. Kutunun dış baskısıda pek iyi değil gibi etiket soyuldu. Etkisi ise birim maliyetine göre iyi.

309481 dosyayı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, ambalaj konusundaki yorumunuzu mutlaka dikkate alacağız.

Hydractive ürünlerimizi kullanmaya başladıktan sonra içerisinde oluşacak boşluktan dolayı yaşanabilecek kırılmaları/parçalanmaları önlemek adına kullandıktan sonra tüpün içine pamuk koyabilirsiniz. Bu sayede içerisindeki boşluğu doldurarak sarsıntılardan dolayı yaşanabilecek bu tür olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz.

Benim de bir sorum olacak. Aslına bakarsanız jel konusuna biraz mesafeli bakıyordum. Ancak geçen yıl Uludağ tırmanışı sırasında hediye olarak verdiğiniz jel çok iyi gelince kullanmaya başladım. Sorum ise, suya karışan karbonhidratlarda son tüketim tarifi ne kadar uzun? 3 kutu alınca en az 3 yıl kullanmak zorunda kalacağız. Ayrıca jellerin raf ömrü nedir.
Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizden memnun kalmanıza çok sevindik.

Jel ürünlerimizin raf ömrü 2 yıl, bahsettiğiniz toz formundaki Carb3+ ürünümüzün raf ömrü ise 3 yıldır.

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Merhabalar Bisiklet Forum kullanıcıları,

WUP Sport olarak Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni kampanyamızın detayları aşağıdaki gibidir;

(link) - Podium Energy Gel, Upgrade, Endu+race ve Creatine Boost ürünlerimizde geçerlidir. Sepetinizi kampanya dahilindeki aynı üründen ya da farklı ürünlerden oluşturarak indirimden yararlanabilirsiniz.

Ek olarak sizlere özel olan bisikletforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak (link)yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin

WUP Sport olarak Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni kampanyamızın detayları aşağıdaki gibidir;

(link) - Podium Energy Gel, Upgrade, Endu+race ve Creatine Boost ürünlerimizde geçerlidir. Sepetinizi kampanya dahilindeki aynı üründen ya da farklı ürünlerden oluşturarak indirimden yararlanabilirsiniz.

Ek olarak sizlere özel olan bisikletforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak (link)yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz.

(link) bu ürün sitenizden çok daha uyguna alınabiliyor. Sitenin indirim avantajı yada herhangi bir cazibesi nedir anlayamadım. Bize özel (bisikletforum) indiriminde bir esprisi kalmıyor.

(link) bu ürün sitenizden çok daha uyguna alınabiliyor. Sitenin indirim avantajı yada herhangi bir cazibesi nedir anlayamadım. Bize özel (bisikletforum) indiriminde bir esprisi kalmıyor.
Merhabalar,

Öncelikle ilginiz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Endu+race ürünümüz bildiğiniz üzere kutusunda 40 saşe olarak satılmaktadır. İlettiğiniz linkten almak istediğinizde 40 adeti 480 TL'ye tekabül etmektedir, (link) min. sepet tutarlı indirim kodunuzu kullanarak almak istediğinizde %15 indirimle 340 TL'ye denk gelmektedir. (link) kullanarak satın almak istediğinizde ise kutu fiyatı 352,5 TL'ye tekabül etmektedir.

Sizler de anlayış gösterirsiniz ki üretimi oldukça etkileyen mevcut döviz şartlarında indirim kampanyaları yapabilmemiz için üretim dışındaki, özellikle kargo, stoklama vb. lojistik maliyetlerini süspanse etmemiz gerekiyor, bu sebeple de kampanyaların kutulu alımlarda ya da min. sepet tutarlarında yapılması gerekmektedir.

Siz değerli sporcular ve sporseverler için her zaman hem fiyat hem de ürün kalitesi açısından elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden eleştiri, öneri ve taleplerinizi mutlaka dikkate alacağımızı bilmenizi isteriz.

600 ml hacme ve sızdırmaz kapağa sahip BPA içermeyen (link) satışta!

Lansman özel (link); Creatine Boost, Endu+race, Upgrade 40 saşe ve tüm Hydractive alımlarınızda sipariş başına* 1 adet Shaker hediye!

*Sepet içerisinde yer alan ürün çeşidi ve sayısı fark etmeksizin sipariş içerisinde 1 adet Shaker gönderimi yapılacaktır. Hediye Shaker, sepet ekranınızda otomatik olarak gözükecektir.

Sizlere yeni bir iş birliğimizi duyurmak istiyoruz. (link) sayesinde, 60’dan fazla şehirde yüzlerce spor salonunda, taahhüt ya da üyelik zorunluluğu olmadan, sadece kullandığınız dakika kadar ödeme yaparak spor yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Fitty, iş birliğimiz kapsamında siz değerli WUP kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. (link) içerisinde FITTYWUP kodunu girerek ilk sporda 30 TL, ikinci sporda 50 TL, üçüncü sporda 70 TL yani toplamda 150 TL indirim fırsatına sahip olabilirsiniz!

Ben de sipariş verdim , ürünleri daha önce kullanmıştım. Başka spor destek gıdaları eşliğinde içmiştim.. piyasada çoğu kitap gibi kapak dışında içeriğine önem verilmeyen pazarlama ürünlerine benzemiyor.. yeni yıl girmeden (bize) sipariş edeyim dedim 😅 bu arada hangi teslimat firması ile geliyor ürünler?

@WUP Sport ?

Aras ile göndermişsiniz.. teşekkürler..

Son düzenleme:
wup indirimleri bitti sanırım.

@WUP Sport Konu öne çıkınca aklıma geldi, WUP Portakallı ISO GEL ürününüzdeki kalite probleminden haberdarsınız değil mi? Ürünler kendi kendilerine şişip patlıyorlar, bir kutu ürünü çöpe atmak zorunda kaldım.

Ürünü çöpe atmak da sorun değil, yapıştığı yerden temizlenmesi de mümkün olmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta , patlayan ürününüz bel çantası ile suntayı birbirine yapıştırmış. Kaplaması ile birlikte sökebildik yerinden. Çanta kullanılmaz durumda, epoxy yapıştırıcıdan iyi bir yapıştırma performansı varmış ürünün. :)

wup_org.jpg

20250522_112032.jpg

Evet ne yazık ki bende benzer sorunlar yaşadım ve onlarca ürünü çöpe atmak yeni sipariş vermek zorunda kaldım. Üstelik son kullanma tarihlerine de çok varken.
Ayrıca yapışma sorunu da çok canımı sıkmaya başladı. Kullanmak nahoş olmaya başladı. :hasta:
Bisiklette ayrı dert, koşarken aydı dert. Damladığı veya aktığı yerden temizlemek çok can sıkıyor. Umarım bir çözüm bulurlar.

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve gurkan
Bize ne yediriyorsunuz yaaaa :krktm::krktm:

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
@WUP Sport Konu öne çıkınca aklıma geldi, WUP Portakallı ISO GEL ürününüzdeki kalite probleminden haberdarsınız değil mi? Ürünler kendi kendilerine şişip patlıyorlar, bir kutu ürünü çöpe atmak zorunda kaldım.

Ürünü çöpe atmak da sorun değil, yapıştığı yerden temizlenmesi de mümkün olmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta , patlayan ürününüz bel çantası ile suntayı birbirine yapıştırmış. Kaplaması ile birlikte sökebildik yerinden. Çanta kullanılmaz durumda, epoxy yapıştırıcıdan iyi bir yapıştırma performansı varmış ürünün. :)

327335 dosyayı görüntüle

327334 dosyayı görüntüle
genelde gaz ile şişmiş ürünler önerilmez konservelerde olduğu gibi, fermentasyon, bakteri mantar üremesi sonucu oluşmuş olabilir diye imha edilir

327335 dosyayı görüntüle

327334 dosyayı görüntüle
Patlayici guc dedikleri bu olsa gerek 🙂

Geri