@Gixxer
Ben de sizin gibi düşünerek WOT'dan War Thunder'a geçmiştim. WOT'ın spot sistemini, can sistemini, gold mermiyi eleştiriyordum. Fakat War Thunder'dan hiç keyif alamadım. Bunun sebebi oyunun çok daha realistik olması. WOT'da bir mermi yediğinizde alacağınız hasar bellidir. Fakat War Thunder'da bu iş çok daha rastgele. Yeri geliyor 10 adet Jagtiger mermisinden hasar almadan kurtuluyorsunuz, yeri geliyor Stugg'dan tek yiyorsunuz. Oyun aşırı derecede rastgele olduğu için gerçekliğinden ben keyif alamadım ve WOT'a geri döndüm. En azından WOT'da iyi oyuncuysanız belli bir miktarın üstünde hasar vermek daha kolay oluyor.
@0zan
Ben aynı keyfi T4'de matilda ile yaşıyorum T4'de üstüme APCR yağdığını gördükçe iyi ki T6'nın üstüne çıkmıyorum diyorum Sonraki hedefim BDR G1 ve ARL 44'ü açmak.
O değilde B1 ne kadar kötü bir tanktır ya? Matilda'nın benzin deposunun kapağı olamaz
Arkadaşlar merhaba, çok nadiren oyun oynarım, burada görünce bir bakayım dedim hafta sonu indirdim ve biraz oynadım hoşuma gitti, ara ara oynamayı düşünüyorum. Nickim Eser360 , 150000 (deneyim puanı sanırım) birikti, ilk hangi tankı almalıyım, önce personelimi eğiteyim yoksa malzemelerimi geliştireyim, kısa bir özet geçen olursa süper olur.
@uguryilmaz144 B1 başka bir sevdadır hocam her ne kadar o top hiçbir işe yaramazsa da alışınca keyifli bir tank oluyor. ARL 44 de de 212mm topu takınca efsane oluyor.
Merhaba herkese, <<(link) için "CyclistAntalya" isimli bir klan kurdum. Takımlar 3 kişiden oluşuyor. Turnuvaya zaman ayırabilirim diyenler, en aşağı 8 seviye tankı olanlar turnuva kurallarını wot sayfasından okuyan iki takım arkadaşı arıyorum.
Yüksek reytingli olanları tercih etmek durumundayım. Benim reytingim 4716.
Yüksek hedeflerim yok. Hırslı bir insan değilim.
Amacım zevk almak, ego yapmadan rahatça oyun oynayalım diyorum. Teşekkür ederim.
Ayrıca kendi klanını kurmuş arkadaşlar varsa ve üçüncü adam bulamıyorsanız kendi klanımı kapatıp sizinkine aynı şartlarda girebilirim.