Scudo Sports

WOT Oynayan Bisikletçiler...

Kaç Yıldır WOT oynuyorsunuz?

• Toplam katılım
    28

CyclistAntalya

Daimi Üye
Tepki
448
İsim
Erkan
Bisiklet
b'Twin
WOT oynayan bisikletçiler,
WOT tecrübelerinizi burada paylaşalım, oyunun capslerini burada paylaşalım...
WOT' ta "CYCLIST" klanını kuralım.
Ekip savaşları falan yapalım arada.
Klanın öyle katı kuralları olmasın denk gelirsek uygun saatlerde oynarız.
Ben üç yıldır oynuyorum.
Yeterli altınım olduğu an Klanı kuracağım.

Wot Nick >>>> HoChiMinhturk <<<<

Dosyalar

• shot_002.jpg
    shot_002.jpg
    110,1 KB · Okunma: 184
  • Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
OO Wotcular çıkıyor ortaya. Ben öyle hedef koyamıyorum kendime. Takıyorum bir tankı kafama hep onu oynuyorum. En sevdiğim tank Cromwell ve T37 nedense :) Bir de T28Prot seviyorum...

Premium hesaba, gold mermiye ve oyuna para yatırmaya karşı olduğum için T8 üstü tank oynamayı düşünmüyorum. T6-T8 arasında takılırım herhalde...

Bu arada belki tanırsınız, Soulbringer benim üniversiteden arkadaşımdır.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@uguryilmaz144 @Işıklar Gazisi Geliştirilmiş Top Yöneltme Sistemi ve Düşey Dengeleyici MK1 Takılı T37 ile T8 T9 ne tanklar yok ettim. Aynan fare gibi. Hızı sayesinde kolay kolay isabet almaz. :) Cromwell de öyle Kule dönüş hızı olağanüstüdür. Ben Premium hesap harici para harcamam Wot ta. Premium hesap ta iyi oluyor ama. Kazanç yüzde elli fazla olunca T9 T10 tanklarda bile zarar pek olmuyor. Soulbringer nickine rastlamadın henüz.

• Beğen
@rknsycck
Ben o keyfi matilda'da yaşıyorum. Ekipman olarak rammer, gelişmiş top yöneltme ve havalandırma taktım. Tier4'ün maus'u :)

• Beğen
@Işıklar Gazisi
Bu arada nikim uguryilmaz14. Oynamak isteyen arkadaşlar istek gönderip, gizli şifreyi(bisikletforum) söylerlerse oynarız :D :D Hatta şuan oyundayım.

• Beğen
Matilda çok görüyorum oyunlarda ama hiç oynamadım. Şekli öyle çok aerodinamik durmuyor sanki. kule çok yüksek gibi, öyle olunca tepe arkasında falan hedef olabiliyor . yanılıyorsam düzeltin.

@uguryilmaz144 bi yarım saat daha takılım çıkacağım oyundan. ama bi istek at ekleyelim birbirimizi. bi gün birlikte oynarız. klan kurmak istiyorum ama klan için 2500 altın istiyor :)

• Beğen
@rknsycck
Kulesi yüksek sayılır ve top alçalışı da oldukça iyi. O yüzden güzel oynanıyor :) Ekledim sizi bu arada...

• Beğen
Gördüm. Kabul ettim. Top açısı tepe arkası için önemli. Bendeki tankların arasında en iyisi T28prot tepe arkasında müthiş. açı o kadar iyi ki tepe arkalarında çok can yakıyorum.

• Beğen
Başka arkadaşlar varsa illa klan olması şart değil, platoon'dan oynarız. Bende şuan matilda ve churchill 1 var.

• Beğen
@uguryilmaz144 Sende en yüksek V seviye var galiba. bende V seviye en iyi Chaffe var. takım kuralım bi akşam. ben hemen hemen akşamları dokuzdan sonra iki üç saat oynarım.

@rknsycck
Tamamdır hocam. Bende her akşam 9'dan sonra okuldan bir arkadaşla plat atıyoruz siz de gelirsiniz :)

Geçen sene IS-7 tankla oynuyordum. Sonra tüm online oyunları bıraktım [emoji23] (Dota 2 )

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Muhammet Emin Erarslan @kadir karademir bir ara takım yapalım.... tek oynadığım oyun zaten wot başka oyun oynamam. az önce sabah turumu attım bisikletle. konyaaltı sahilinde ardından sabah kahvemi içerken kitabımı okudum. şimdi eve geldim biraz wot sonra iş güç ...

@rknsycck
Dostum selam. Bu PC oyunları benim hayatımdan çok şey aldı [emoji23]. İlk olarak 2001 de age of empires ile başladım. Sonra Diablo serilerine ve half life solo ve Multi olayına girdik. Sonra ogame 4. Evrende o koloni senin bu ay benim saldım binlerce komuta gemisini uzayın sonsuzluğuna. Ogame deki hesaba alıcı çıkınca (ilk 5 de olan bir hesaptı) sattık [emoji3] Sanırım 2005 gibi knight online hayat offline oynadım. Sırasıyla Ares ( F9devil ve 0000) gibi oyuncuların olduğu dönemde paper mage olarak harpy partisi ve nova town yapmaya başladık. Aresteki çarı makul bir fiyata satınca edena serverine geçtik. Arada wepladan Dota da atıyoruz hatta Dota turnuvası vs yapıyoruz. Edenadaki magem 67 lvl de kredi kartı ödeme sorunundan Ban yedi. Bizde bir moral bozukluğu oldu tabi [emoji23] o ara Ankara'da Dikimevinde ( Ankara siyasal bilgiler fakültesi karşısı ara sokak) CQNet ( sükunet [emoji3]) iki arkadaş Voyage online diye bir gemi oyununa başladık. Hatta ben çok hırslı bir player olduğundan yemez içmez premium alırım [emoji3] 6 ay gibi gemi yüzdürdük. Sonra eski knight online arkadaşlarım bana 59 lvl ve itemsiz biz kız savaşçı karakteri verdiler. Günde 15-16 saat yaratık keserek ( arada kosp [emoji3]) savaşçı karakteri 67 lvl yaptım. Bir ara xhack diye bir hile çıkınca (knight online genelde Türk oyuncular hep kosp dupe vs gibi hile yapar ) hile ile 1 ayda 75 lvl yapıp alıcısı çıkınca da sattık. Bu arada 2001 de gazi üniversitesi ..... Öğretmenliği okumaya çalışıyorum ama fakülte Gölbaşı'na taşınınca iyice koptuk okuldan. Sonra knight online bırakınca boşluğa düşüp Türk firmalara ait oyunlar oynadık. Bir ara runes off magic ilgimi çekti. Oyunu sevdim oynadık. Ardından Türk bir firma tamamen Türkçe olan sonsuz macerayı çıkardı. İki ev arkadaşı ( arkadaşım Ankara hukuk fakültesi öğrencisi idi. Son sınıf biliyorduk meğer o da oyunlar yüzünden hiç ders geçememiş 4. Senesi olduğu halde 1. Sınıfdan devam ediyor) sonsuz macerada Lina ve çikolata nickli iki büyücü çar kastık. Öyle güzel organize oluyuruz ki karşımıza kim çıksa bizi kesemiyor. 5 saniye alan Stan ve alan magic damege veren skilleri kastık. Oyun kapandı ve sene 2008 olunca benim okul anca bitti. ( Evet 7 senede bitirdim üniversiteyi) (not: ailem bana pek para yollamadiklari için hep yarı zamanlı işler yaptım) okul bitince baktık KPSS vs atama pek yok bizim bölümde. Çalıştığım yerdeki müdür bana iş teklifi yaptı seni müdür yardımcısı vs gibi bir konumda çalıştıralım. Hemen atladım. 6 ay günde 12 saat gibi mağazada yapmadığım angarya iş kalmadı. ( Güya bana işi daha iyi öğretiyorlar [emoji23]) 6. Ayda insan kaynakları ile görüştüm. Bana İngilizcen iyi değil mühendislik fakültesi mezunu olsan daha iyi olur keşke ODTÜ den mezun olsaydın vs vs dedi. Bir 3 ay sonra tekrar gel dedi. Acilen tecil bozdurup askere gitmeliyim dedim. ( Askerlik sebebi ile kıdem tazminatı da alabilirsiniz) tazminatımı alıp İstanbul 2. Zırhlı tugay birliğine kısa dönem tankçı olarak girdik. 155 günlük askerlik de hiç tanka dokunamadım. Yazıcı yaptılar [emoji23]zaten uzun dönem askerlik yapanlarda poşet dedi [emoji23] askerlik dönüşü işsizlik maaşı aldım 8 ay. O ara yine oyunlara başlayacak gibi oldum. Karahan online umaykut online vs vs. Bir şekilde oyun hırsını KPSS ye aktarıp kendi bölümünde MEB sıralaması ile tr 3. Olup kendi mezun olduğum liseye öğretmen olarak atandım. Tabi evlendim de bu arada[emoji3] parayı bulunca SSD iyi ekran kartlı bir PC topladım ( keşke Bisiklet toplasaydım) 6 aylık periyotlarla farklı oyunlara devam ettim. Dota 2 ogame, age of empires, hatta bir ara Rus serverinde runes off magic, ve en son wot. Oyunların gerçek hayattan beni ne kadar alıkoyduğunu çok önceden biliyordum. Bir gün ani bir kararla tüm oyunları bırakma kararı aldım. Tayin istedim. Iğdır'dan Balıkesir e geldim. Yeni bir lapierre aldım. Ve oyunlara harcadığım zamana sadece üzüldüm [emoji23] ama çok da zevkli anlar yaşadım. Dota 2 de 4k lık mmr lı hesabı noob bir arkadaşa verdim. Wot da is-7 Rus tankı ile tek attığım oyunları ( cephane den vurursan tek vuruşta düşman tankı havaya uçar) arada hatırlarım. Taşınınca eve internet bağlatmadım. Bağımlılık düzeyindeki oyun tutkum törpüleniyor. Bazen oyun oynama isteği gelince satranç oynuyoruz. O yüzden sizlerle oyuna gelemeyeceğimi bildiririm [emoji23] saygılar, sevgiler.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri