Scudo Sports

Wireless yakalayıcısı olan bilgisayarı wifi yapmak

Cycleone

Forum Bağımlısı
Tepki
537
Merhaba arkadaşlar. Evimin yakınındaki bir otelin internetini satın almış olduğum wireless yakalayıcı anten vasıtasıyla kullanıyorum. Bilgisayarımı wifi olarak kullanıp cep telefonumdan da bu interneti kullanmak için ne yapmam gerekir ? İnternette bulunan Mary-fi mhotspot connectify gibi programları denedim fakat olmadı. Bunların dışında bir yol tavsiye edebilirmisiniz?

Scudo
Fi tarihinde Bluetooth üzerinden internete bağlanmışlığım var ancak bilgisayarınızda kablosuz ağ dağıtıcısı yoksa bu dediğinizi yapmanız pek mümkün görünmüyor.

O yakalayıcı nasıl bir şey bilmiyorum ama wifi sadece tek bir yere bağlanabilir eğer hem bağlanmak hem de wifi üzerinden telefona dağıtmak istiyorsanız işe yaramaz

@Onur Kartal

Merhaba Onur Bey,

Bilgisayarınıza resimdeki gibi bir kart alarak kablosuz hale getirebilirsiniz.
Cep telefonunuz hali hazırda kablosuz aldığınz internete bağlanabilir. Bu şekilde anladım ben varsa bir yanlışım düzeltin.

28069 dosyayı görüntüle

"Virtual Router Manager" diye bir program kullanıyorum. Gayet basit ve kullanışlı. Tavsiye ederim.

Dediginiz cozumleri denedim fakat olmadi arkadaslar , tesekkur ederim

Wifi repeater cihazlari var.

Onlari arastirin derim.

Meraba arkadaşlar. Onur kartal beyin istediği şey mümkündür. Eğer işletim sisteminiz 7-8 yada 8.1 ise
Virtual Router Plus programı ile tek bir wireless cihazından hem internet almak hemde dağıtmak mümkündür. Sıkıntı yaşadığınız konularda özel mesajdan yardımcı olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Merhaba,

Bu wireless yakalayicisi ne kadar bir alanda calisiyor ?

Geri