Scudo Sports

Windows'u orijinal yapmak

The UGUR

1317-P.8
Tepki
2.033
İsim
Ugur
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır ki gereksiz olarak görünmesin diğer teknik konular arasında.Neyse arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var:Bilgisayarım Windows 8 olarak gelmişti.Sonra Windows 7'ye çevirdim.Sonra Windows 8.1'e.Ancak bunların hepsi ne yazık ki Torrent yani korsan.Aktivasyon falan da yok.Size sorum şu: Bilgisayarım'ın sağ alt köşede Windows simgesi var 10'a güncellemek için ancak ben güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyorum şu an yüklü olan Windows'tan dolayı.Öyle kötü yüklemişim ki, fabrika ayarlarına falan alamıyorum.Şifremi değiştiremiyorum falan.Sizden öğrenmek isteğim bu bilgisayarı tamamen sıfır nasıl yapabilirim? Her şeyi gitsin, tüm verileri silinsin yani.Sonrasın'da da, Orijinal Windows'a nasıl çevirebilim? Ya da bunları geçtim, İstanbul'da güvendiğiniz, temiz iş yapan bir bilgisayarcı var mıdır bunları benim için yapabilecek?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :kahve:

Scudo
@Uptown Cyclist bilgisayarın yanında windows 8 dvd si geldi mi geldiyse o dvd den win8 i kurun windows orjinal olarak yüklenecektir eğer öyle bir dvd gelmediyse torrentden indirdiğiniz windows 8 i kurun. ben laptop kullanıyorum product key laptopun altında yazıyor sizinki masaüsütü ise kasanın biyerinde product key yazması gerekiyor o kod ile windows aktivasyonunu yapabilirsiniz

Orj. Win8 indir.sendeki orj keyi gir.aktivasyonu yap.bunlari yaptkktan sonra win 10 indir yuksetmeyi yap.

@Asusmune Ben'de bulunan key nerededir acaba? Ya da indir dediğiniz Windows'u nereden indirmemi önerirsiniz?

Sendeki notebook sa arkasinda windows logoludur yine kasa ise ve lisansli alindiysa kasanin arkasinda yada yanindadir.

eğer lisanslı gelmişse ya laptopun altında ters çevirdiğinde görürsün ya da bazen pilin altında olur

(link)

Şu ikiyi konuyu okuyup, sorununuzu çözebilirsiniz.

(link)
(link)

@ataberkdönmez İlk linkteki videoyu izledim ancak nereden bulduğunu göstermiyor o iso'yu ne yazık ki.Nereden bulabilirim öyle bir install.esd?

Edit:İnternetten direkt olarak Windows 10 indiriyorum.Bakalım nasıl olacak.

Özelden Windows95 türkçe full sürüm linkini attım güle güle kullanın.

@Uptown Cyclist herhangi bir dosya seçmeden de sıfırlama yapılabileceğini yazılmış. Öyle dener misin?

Şunada bakabilirsin;
(link)

@ataberkdönmez Deniyorum hemen yine teşekkürler :D

Bahsettiğim şey oluyor.Öyle kötü windows yüklemişim ki şunu diyor: Some files are missing, your windows falan filan.Yani benden cd istiyor ya da iso.Çünkü cd ya da iso dosyaları tedarik edecek diyor.

@Uptown Cyclist

Şuradan "Aracı şimdi indire" tıklayıp MediaCreationToolx64 indirin. Bu araçla direk olarak windows 10 yüklemesini yapmayı dener misin? yaklaşık olarak 2GB dosya indirecektir. Buda olmaz ise özelden yardımcı olmaya çalışıcam :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@ataberkdönmez Denerim eğer şu an yapmaya çalıştığım şey olmazsa :\ şurada olanları yapmayı çalıştım her şey dendiği gibi gidiyor şimdilik umarım bir terslik çıkmaz (link)

Bataryada yazar laptoplarda indir bir yerden 8 , sonra 8.1 up sonra 10 up.

Dosyalar

• image_01.png
    image_01.png
    22 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Junastin
Bunu gördüğüm iyi oldu.Eve gidince bakayım.Ama bana ilk gelen Windows 8 in kodu değil mi o? O orijinali şimdi yüklü olan ise internetten indirme.Farklılar yani.Bulduğum yöntem ile refresh yaptım ben bilgisayarı sadece.

Once 8 i indircen zaten o kod onun icin sonra 8.1 up sonra 10 up

@Junastin
Tamamdır Teşekkürler [emoji5]

Geri