Hayır sağdece windowsun yeni çıkardığı programlar sağdece orjinal sürümlerde çalışır. Tabikide bizim hacker ler bu işide çözerek windosw u satın almadan program kurabilmenizi sağlar. ama bu yazılımlrın yasak olduğunu biliyorsunuzdur sanırım....
bilgisayarını sadece orjinalmişş efekti verir. son zamanlarda microsoft korsan yazılımla savasıyor. bu programla orginal yaptıgınız zaman yeni surum internet explorer veya media player tarzı programları indirdiğinizde bilgisayarınıza bot yazılımlar girip içten kaleyi fethediyor. takdir size kalmiş piyasada ücretli ücretsiz cesitli fiyatlarda işletim sistemleri mevcut. herzaman az et ile cok köfte istemeyin orjinal yazılıma para ayırmıyorsanız, linux sürümleri deneyin. ona da siz karsi cıkarsınız ücretsiz de oyun oynayamıyoruz dersiniz biliyorum. ne yaparsanız yapın ondan
lütfen bu programın linkini kaldırlaım hiç hş değil!
sadece Microsofttan alınan lisansla bilgisayarınız orjinal yapılabilir
unutmayın cezası ağır para ve de 5yıla kadar hapis onu geçtim mübarek şu aylarda yapmayın günah başkasının emeğini çalmayın hırsızlık
artı forum kurallarına da aykırı yuoksa forumu dasuçlu duruma düşürürsünüz
Arkadaşım.Bisikletforum.com illegal içerikli hiçbir veriye izin verilmez.sen de dikkatli ol bu konuda.sonra yasal sorumluluğa katlanırsın.forumdan 10 gün uzaklaştırıldın.