Wind Breaker anlamı ne?Su Yagmurluktan almak istiyorum ama(İstediğim yağmurluk değil rüzgar geçirmeyecek bişey.)Eger Rüzgar engelleyici gibi bi anlamı varsa alcam.
Teflon kaplı olduğundan dolayı yağmur damlaları da bir süre boyunca üstünden akıp gidecektir sanırım ama uzun vade de bu özellik kayboluyor genelde yavaş yavaş. tabi rüzgar kesici özelliği var arkadaşın da dediği gibi.
hem rüzgar kesiyor hemde bir miktar yağmur geçirmezlik özelliği var, kesinlikle bahsettiğin amaç için üretilmiş oluyorlar ve hava çok soğuk değilse jerseynin üzerine giymek yetiyor.
Dün decathlona uğradım ve şu model hoşuma gitti ancak fiyatına değer mi ona karar veremediğim için daha almadım. Siz ne dersiniz?
Rüzgarlık/Yağmurluk diye geçiyor. Omuz hizasında önde ve arkada havalandırma delikleri mevcut. Arkada bel hizasında da geniş iki adet cep koymuşlar. 115TL
Bu ürünün bir alt modeli var bende. Ancak giydiğim zaman hamam yapıyor içeriyi. Boncuk boncuk terletiyor. Eğer rüzgar kesici istiyorsan Dechatlonda Ultra Light diye bir model var. Çok hafif. Tavsiye ederim.
@Işıklar Gazisi Evet 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Hem çok hafif, cebe çok rahat sığıyor. Hem de vaadettiği işi görüyor. Hatta beyaz olanı siyah kıyafetlerle çok da güzel duruyor.
Arkadaşlar fosfor yeşilinin l boyu bende mevcut
Fazlalıktan dolayı satıyorum 2 kez kullandım 70 tl dir
181 cm 84 kg yum bana tam oluyor hatta 85/87 kg kadar kullanılsbilir
@Wasabie bir arkadaşım daha önerdi ultralight 500 ü artık bulursam hiç düşünmeden ondan alacağım. Hem kendi cebinin içine m giriyormuș, böylece çok pratik katlama imkanı sürüyormuş.
@Bahadır ÖZEL yukarıdakini bulamazsam dediğinizden hocam.