Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Merhabalar Wiggle dan ilk kez sipariş vereceğim siparişim 119 dolar tutuyor ödemeyi yaptıktan sonra ne zaman tahmini gelir ? Birde gümrükte ne kadar ödemem gerekli tahmini rakam olarak? Gümrük ödemesini nasıl yapmam lazım ? Sanırım bir sıkıntı Çıkmazı dimi gümrükte eldiven ve gözlük aldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Scudo
Merhabalar Wiggle dan ilk kez sipariş vereceğim siparişim 119 dolar tutuyor ödemeyi yaptıktan sonra ne zaman tahmini gelir ? Birde gümrükte ne kadar ödemem gerekli tahmini rakam olarak? Gümrük ödemesini nasıl yapmam lazım ? Sanırım bir sıkıntı Çıkmazı dimi gümrükte eldiven ve gözlük aldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Wiggle batmamış mıydı, hatta Türkiye ye gönderim yapmıyordu sanki.

Wiggle batmamış mıydı, hatta Türkiye ye gönderim yapmıyordu sanki.

Türkiye'ye satışı kesen Merlin.

Wiggle kötü gidiyor. Sahibi Signa Sports United (SSU) Kuzey Amerika ofislerini kapattı ve iflas başvurusu yaptı. Wiggle - Chain Reaction Cycles tedarikçilerinin ürün vermek istemediği, şirkete alıcı aradıkları gibi bilgiler yabancı sitelerde yazılıyor. Black Friday etkinliklerini olması gerekenden bir ay önce başlatmaları nakit arayışı ve stok eritme amaçlı olarak yorumlanıyor.

(link)
(link)
(link)

Wiggle'ın Türkiye'ye teslimat yapmadığına dair sitelerinde bilgi yok, hatta yapıyor olduklarına dair var gibi: (link)

wiggle da kesti.

1702470534666.png

Şu anda Türkiye'ye ücretsiz kargo yapan yer kalmadı sanırım değil mi?

vay be bende Wiggle'a bir gireyim bakayım dedim. Artık yurtdışına gönderim yapmıyor mesajını görünce üzüldüm. İnsan maziye bakınca ne heyecanlı kargolar beklemiştik sahiden bir efsanenin sonu bu :kötü::(

vay be bende Wiggle'a bir gireyim bakayım dedim. Artık yurtdışına gönderim yapmıyor mesajını görünce üzüldüm. İnsan maziye bakınca ne heyecanlı kargolar beklemiştik sahiden bir efsanenin sonu bu :kötü::(
Brexit nedeniyle tüm bunlar. İngilizler bir gazla Avrupa Birliğinden çıkarken ihraç ettikleri her ürünün Avrupadaki gümrüklere takılacağını ve müşterilerin fahiş gümrük bedellerini ödemek zorunda kalacaklarını düşünemediler.

Wiggle.com un uluslararası ticarete kapanması bir efsanenin sonu diyebiliriz.
En büyük firmaydı diye biliyorum, kötü patlattılar.
Bisiklet serüvenimin başladığı 2009 yılından beri istediğim malzemeleri bulma konusunda avantajlarını yakaladım, PTT ye gidip rapor gösterdim supplementleri teslim almak için ve dahası... Özlenecek :)

Sürecin buraya gelmesine üzüldüm.. Diğer küresel tedarikçilere nazaran, daha samimi geliyordu wiggle.. Market malı firma ve markalara ana avrat dümdüz giderken , elimiz güçlüydü, bu siteler sayesinde.. Bu gidişle market ürünlerine muhtaç kalacağız mı dersiniz 😵‍💫 esas darbeyi şimdi yemedik, esas darbeyi; yediğimiz içtiğimizden kısıp, 1001 güçlükle biraz daha iyi bir jant seti biraz daha iyi bir vites grubu , gibi parçaları kullanıp eskidiğinde ve yerine gerek tedarik sorununda gerekse nakit bedelini karşılayamadığımızda yiyeceğiz 😑

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Sürecin buraya gelmesine üzüldüm.. Diğer küresel tedarikçilere nazaran, daha samimi geliyordu wiggle.. Market malı firma ve markalara ana avrat dümdüz giderken , elimiz güçlüydü, bu siteler sayesinde.. Bu gidişle market ürünlerine muhtaç kalacağız mı dersiniz 😵‍💫 esas darbeyi şimdi yemedik, esas darbeyi; yediğimiz içtiğimizden kısıp, 1001 güçlükle biraz daha iyi bir jant seti biraz daha iyi bir vites grubu , gibi parçaları kullanıp eskidiğinde ve yerine gerek tedarik sorununda gerekse nakit bedelini karşılayamadığımızda yiyeceğiz 😑
Bunun için durumun el verdiğince ruble, zincir, aynakol yaprağı, fren balatası vb gibi diğer parçalara nazaran daha sık değişmesi gereken parçaları depolama yapmalısın.

Wiggle'dan birkaç alışverişim olmuştu. Aldıklarımın hepsini de piyasanın çok altında fiyatlara almıştım Bir de cebe dost ıslak yolda performanslı lifeline lastiklerden de alıp kenara atabilseydim iyi olacaktı. :)

2013 yılından beri aktif olarak kullanıyordum ki genel olarak bisikletten de uzak kaldım ne yazık ki. Şimdi foruma bir bakayım deyince üzdü bu haber. Chainreactioncycles ve bike24 ne durumda acaba. Bir bakalım.

2013 yılından beri aktif olarak kullanıyordum ki genel olarak bisikletten de uzak kaldım ne yazık ki. Şimdi foruma bir bakayım deyince üzdü bu haber. Chainreactioncycles ve bike24 ne durumda acaba. Bir bakalım.
Bike24 'te hala gönderim var diye biliyorum ama maalesef CRC 'de gönderim yok. Yanlış bilmiyorsam o da wiggle'a ait. Keza bu süreçte MerlinCycle da çekilmişti. Yani uygun fiyatlı UK kapıları bize kapanmış durumda.

Çok yazık olmuş gerçekten. Kaldık mı fahiş fiyatlı TR satıcılarına.

Wiggle sadece gönderimi değil üyelikleri de silmiş galiba. Daha önceden satın almış olduğum ürünlerin bilgisi için siteye girmeye çalıştığımda şifre hatalı veya bilinmeyen mail adresi şeklinde uyarı çıkıyor. Şifre sıfırlama ekranında bu çıkıyor ve herhangi bir şifre sıfırlama gelmiyor. Aynı şekilde chain reaction cycle sitesinde de aynı. Çok iyi siteydi. Hala oradan alıp topladığım dağ bisikletini kullanıyorum.

bilgilere vaktiyle gelen mailler ile ulaştım.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    29,4 KB · Okunma: 12
Wiggle sadece gönderimi değil üyelikleri de silmiş galiba. Daha önceden satın almış olduğum ürünlerin bilgisi için siteye girmeye çalıştığımda şifre hatalı veya bilinmeyen mail adresi şeklinde uyarı çıkıyor. Şifre sıfırlama ekranında bu çıkıyor ve herhangi bir şifre sıfırlama gelmiyor. Aynı şekilde chain reaction cycle sitesinde de aynı. Çok iyi siteydi. Hala oradan alıp topladığım dağ bisikletini kullanıyorum.
Sitenin alt yapısını değiştirdiler geçen sene, önceden mail atmışlardı. Geçmiş alışverişlerinizi artık göremezsiniz kayıt altına alın diyorlardı.
Ama hesaplar silinmedi.

• Beğen
Tepkiler: makaram ve MakRo
Geri