Scudo Sports

Wiggle

Mng kuryesi beni aradı görevliye teslim etmesini rica ettim kabul etti. 17 Ekim Sipariş, 5 Kasım Teslim.
18 gün de teslim oldu hele buna da şükür.
Yukarda bir yerlerde 21 gün oldu gelmedi diyorum nasıl bir matematikse artık. hissedilen ve gerçek sıcaklık gibi. Gerçek 18gün Hissedilen 25 gün 🤣🤣

Ve bir sorun daha ama baba sorun
Zincir çıkmadı kutu içindenIMG_20201105_170832.jpg
Mail attım otomatik cevap geldi
Yoğunuz cevap gecikebilir diye

Son düzenleme:
Scudo
selam herkese, black friday sekmesi açmışlar. fiyatlara baktım bş değişiklik yok gibi. daha önce black frday'de wiggle kullanannız oldu mu? beklemeye değer mi?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Öyle algıladım ben de ,yazdım wiggle a 7 usd bu kadar gecikmesi için mi alıyorsunuz diye kargo Departmanı inceleyip dönecekler bakalım
7 usd mi iade ediyorlar :) kargom şuan gümrük de muhtemelen haftaya sarktı
C1FC2545-B97A-4A9B-BB74-7969406605A1.png

Eksik gönderilen ürün için wiggle den gelen mailScreenshot_20201106_113353.jpg
Bakalım çözüm kaç gün sürecek

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Merhaba, biliyorsunuz AliExpress gönderimlerinde vergilendirme biraz o ürünün üstüne yazılan fiyata biraz da gümrükte kontrolünü yapan kişinin insafına göre yapılıyor. Wiggle gönderimlerinde de durum böyle mi yoksa ne fiyatı varsa direk onun %18’i mi alınıyor?

Teşekkürler. @trainspotting35 Bike24, Merlin gibi Avrupa menşeili tüm sitelerde de aynı durum geçerlidir herhalde değil mi?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Evet bugüne kadar sadece wiggle ve merlin den alışveriş yaptım ne aldıysam onun üzerinden vergi ödedim.

• Beğen
Tepkiler: PseudoMember
Her zaman öyle olmuyor. PTT ile gelirse düşük ödeme ihtimaliniz oluyor zaman zaman.

• Beğen
Tepkiler: PseudoMember
@trainspotting35 wiggle 2400 TL lik edge 830 için Eylül ayında 380 TL vergi ödedim normalde 420 TL ödemem gerekirdi kur dalgalanması nedeniyle düşük ödemiş olabilirim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Garmin 530 icin 17 lira vergi odeyen var 😁 Buralarda kendisi, biz de birer kahvesini ictik o kısmetin.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bendeki şansla fazla fazla çıkar o vergi. Geçen sene AliExpress’den bi alışveriş yaptım 50₺ vergi kestiler. Daha sonra arkadaşlar için iki kez daha aynından sipariş verdim onlarda aynı ürüne 20₺ vergi çıktı. :naslyany:

Mng kuryesi beni aradı görevliye teslim etmesini rica ettim kabul etti. 17 Ekim Sipariş, 5 Kasım Teslim.
18 gün de teslim oldu hele buna da şükür.
Yukarda bir yerlerde 21 gün oldu gelmedi diyorum nasıl bir matematikse artık. hissedilen ve gerçek sıcaklık gibi. Gerçek 18gün Hissedilen 25 gün 🤣🤣

Ve bir sorun daha ama baba sorun
Zincir çıkmadı kutu içinden246228 dosyayı görüntüle
Mail attım otomatik cevap geldi
Yoğunuz cevap gecikebilir diye
Abi sormamın bir mahsuru yoksa bu komponentleri niye topladın yeni bisiklet mi topluyorsunuz?

Abi sormamın bir mahsuru yoksa bu komponentleri niye topladın yeni bisiklet mi topluyorsunuz?
Benim scultura 300 bisikletim var frenler tektro, kısa bacak tiagra ve 12-28 ruble.
Daha önce Ultegra set ile kullanıyordum. Eskiye dönünce frenler zayıf geldi bir de 12-28 ile Erciyes Tırmanışım biraz sıkıntı oldu. O yüzden 105 fren bacakları ve 11-34 ruble ile yükseltme yapmak istedim. Olay budur.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Benim scultura 300 bisikletim var frenler tektro, kısa bacak tiagra ve 12-28 ruble.
Daha önce Ultegra set ile kullanıyordum. Eskiye dönünce frenler zayıf geldi bir de 12-28 ile Erciyes Tırmanışım biraz sıkıntı oldu. O yüzden 105 fren bacakları ve 11-34 ruble ile yükseltme yapmak istedim. Olay budur.
Benim sağlam bi inişten sonra tektrolardan tırsmışrım. Sonra 105 ile değiştirince bariz hissettim farkını.

Geri