Scudo Sports

Wiggle

Scudo
@Muhammet Ağrı Şöyle oldu aslında 2 seçenek sunuyor wiggle birisi daha erken teslimat gibi gözüküyor ben 4 dolar olan teslimatı seçtim bir takip numarası veremiyoruz dedi ama sonra Skynet ten takip edebileceğim bir takip numarası belirdi oradan takip ediyorum şuanda.
Ürün pazartesi yada salı MNG kargo ile gelir.

@trainspotting35 takipsizde de takip numarası veriyor PTT kargodan trackpack ten 17tracten takip ediliyor 👍

arkadaşlar ben bişeyler alırken tr dede varsa ürün daha pahalıya geliyor 9 dolara yakın kargo ücreti istiyor o yuzden oyle oluyor. siz indirim felan mı buluyorsunuz yoksa kargoyu ucretsız olması ıcın 100 dolarlık alısverıs mı yapıyorsunuz

@xEscanor Şimdi alacağınız şeyin fiyatı ile doğru orantılı. 10 TL lik yada 100 TL lik ürün almak pek mantıklı değil. Benim aldığım gidon Türkiye de yoktu hemde 520 TL di. 4 dolar kargo ödedim ve de gümrük ödeyeceğim aynı gidonu buradan almaya kalksam büyük ihtimalle 1200 TL nin altına alamazdım.

Ben de şöyle açıklayım
Aynı lastik TR ve Merlin Screenshot_20201002_102800_com.android.chrome.jpgScreenshot_20201002_102618.jpg
Tek lastik fiyatına 2 lastik alabiliyorsun yaklaşık olarak vergi ve kargo ile

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve rodya
Skynet le ürünleri gelen arkadaşlar. Öncesinde Sürat kargo şimdi MNG kargoyla gelecek. Skynet işlemler bittiğinde yurtiçi dağıtıma çıkan ürünün takip no sunu paylaşıyor mu ?

@trainspotting35 geçen hafta cuma günü ürünüm skynet tarafından mng kargoya verildi ve bana hiçbir şekilde bilgi verilmedi. aradığımda ise mng kargoya verildi denildi. takip noyu sorduğumda kargo süreciyle ilgilenen arkadaş yıllık iznine çıktı malesef veremiyoruz dediler. takip noyu mng şubesinden öğrenebilirsiniz dediler.

@atilayb Peki ürününüz geldi mi? Kaç günde elinize ulaştı MNG ye ulaştıktan sonra.

@trainspotting35 cuma günü verildiği için haftasonu kaldı pazartesi günü ben gidip aldım. Onun da sebebi alt katımızada olan mng kargoyla sıkıntılı bir ilişkimiz olduğu için üst kata kargolarımızın hiçbirini getirmiyorlar biz gidip alıyoruz. kısaca normal kargo sürecinde getiriyorlar.

@undefined Sormayın, artık kargoyla ürün gelicekken fazla verip başka kargo seçmek durumunda kalıyorum. Kimsenin başına gelmesin böyle bir durum. Şikayet ediyorsunuz ilgilenmiyorlar bile

@trainspotting35 ben mail ile takip no'sunu istediğimde gönderdiler. Ama direkt kargoya verildiği gün bu bilgiyi alıcıya vermeleri lazım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Şu janttan sipariş ettim;

(link)

Hata etmedim umarım. Ağırlığına göre fiyatı iyi sanki. Alanlar da memnun görünüyor. Mosso Cavalier yaklaşık 1 kilo hafifleyecek.

@Aybek Cihan Güle güle kullanın. Gönderide bedava olduğundan epeyi hesaplıya gelecek. Hata edecek bir durum yok.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
@trainspotting35 İkinci kez alışveriş yapıyorum. İlkinde gümrük işleri bittikten yaklaşık üç dört gün sonra gelmişti. İkincisi de dün işlemleri yapıldı, bugün dağıtıma çıktı diye yazıyor Skynet'te, yine sizinle paralel pazartesi veya salı günü gelecek diye düşünüyorum. Önceki sorunsuz geldiği için Skynet'ten takip nosu istemeyi gereksiz buldum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Az önce konuştum sisteme MNG takip kodları düşmedi akşam saat 18:00 gibi ararsanız bakarız dediler.

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Değerli arkadaşlar size bir rekoru açıklıyorum. 3 eylül tarihli siparişim kendi gayret ve çabalarımla bugün teslim alabildim. 8 eylül İngiltere'den yola çıkışı , 23 eylül Türkiye'ye girişi , 29 eylül gümrük 2 ekim yani bugün teslim alabildik . Beklesem pazartesiye de kalabilirdi. Royal mail ve ptt beni sabırla imtihan ettiler. detayları sonra paylaşırım.

merhabalar Wiggle'dan sipariş vereceğim 2-3 parça şey var. Vergi oranları belirli oranda mı kesiliyor yoksa şans işimi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Geri