Scudo Sports

Wiggle

Bugün Black Friday'de aldığım Ant+ dongle elime ulaştı. Kargo dahil 24$ 'dı. Vergi alınmadı enteresan. A4 boyutlu bir zarfla yollamışlar evrak vs bişey zannedildi gümrükte herhalde:)

Scudo
Wiggle üzerinden yaptığınız alışverişlerde fatura aldınız mı? İlk kez alışveriş yaptım geçtiğimiz gün elime 2 farklı kargo ile ulaştı. Ancak fatura, dekont vb. evrak yok. Ayrıca PTT kapıda ödeme alıyor onlarında verdiği bir belge yok. Paket üzerinde vergilendirme görüntüsü dışında ücret gösterir belge verilmiyor.

Pazartesi öğlenden sonra verdiğim siparişlerim şuan İstanbul UKİM de.Bakalım elime ne zaman ulaşır ?

@x2772 Fatura göndermiyorlar. Mail atıp talep etmeniz gerekiyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama; çevreyi korumak adına fatura göndermiyorlar. Aynı durumdan dolayı mail atmıştım böyle söylemişlerdi bana

• Beğen
Tepkiler: Cycoholic
Ücretsiz-takipsiz denilen kargolu ürünler Skynet üzerinden Solmaz Nakliyata gelir.Oradan da artık Sürat Kargo tarafından adrese teslim ediliyor.
Ürünler Londra dan yola çıkmadan Wiggle size bir mail yolluyor."Vergi mevzuatı gereği oluşan masrafı kabul ediyor musunuz?" şeklinde...
Sizde cevaben "masrafları kabul ediyorum" deyip mailin altına da T.C. numaranızı yazıp yollayın.
Ürünler İngiltere den İstanbul a geldiğinde de Solmaz Nakliyat tan Murat Çiftçi imzalı bir mail gelir. Masrafların toplamı ve yatırılacak hesap bilgisini belirten. Bu aşamadan sonra verilen banka hesabına ödeme yaptıktan sonra işlem dekontunu Murat Çiftçi ye yolluyorsunuz.
Artık kargonuz Sürat kargo ile adresinize teslim edilmek üzere hazır. Kargo yola çıktığında da telefonunuza bilgi mesajı gelir...

22 Kasım'da verdiğim siparişler bugün elime ulaştı. Yukarıdaki işlem sırasına göre gerçekleşti her şey, bilgi için ayrıca teşekkür ediyorum sayın @cazci
Dikkat edilmesi gereken en önemli husus Murat Çiftçi'den gelecek mesaj, spam dosyasına düşebiliyor, mesaj gönderildikten iki gün sonra farkettim ama neyse ki sorun olmadı.
Normalde satın aldığım tutar üzerinden 216TL vergi çıkması gerekirken 203.88TL ödeme yaptım. :) Ayrıca (BENCE) PTT ile gelmesindense bu şekilde gelmesi daha iyi oldu, diğer türlü kargonun bana ulaşma süresi daha da artacaktı. Gelen kargomu gümrükte takip eden birilerinin olması güzel bir şey. (Black Friday yoğunluğunu da dikkate alınca, ürünün teslim hızı beni tatmin etti.)
Sürat Kargo da hız konusunda gayet başarılı diyebilirim. (Hem bu hem de yurt içi alışverişlerinde)

• Beğen
Tepkiler: cazci
Arkadaşlar wiggle üyeliğim var fakat hiç alışveriş yapmadım. Yeni üye için olan 10 dolar indirim varmış galiba. Geriye doğru 9-10 sayfa okudum baya bir şeyler öğrendim ama bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Kaç dolar üstü alışverişe bu 10 doları kullanabileceğim ? Üyeliği açalı baya oldu hala bu kupon aktif midir ?

@Devilsbutcher bildiğim kadarıyla 100 dolar üzerine. ben newsletter aboneliği ile 50 paund a 5 pound indirim almıştım.

Arkadaşlar wiggle üyeliğim var fakat hiç alışveriş yapmadım. Yeni üye için olan 10 dolar indirim varmış galiba. Geriye doğru 9-10 sayfa okudum baya bir şeyler öğrendim ama bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Kaç dolar üstü alışverişe bu 10 doları kullanabileceğim ? Üyeliği açalı baya oldu hala bu kupon aktif midir ?

Süresi var mı bilmiyorum ama varsa yeni bir hesap açıp yine değerlendirebilirsiniz indirimi.

Süresi var mı bilmiyorum ama varsa yeni bir hesap açıp yine değerlendirebilirsiniz indirimi.

farklı hesap açılsa da aynı kredi kartı olunca kabul etmiyor sistem. kart numarasının da farklı olması gerekiyor.

farklı hesap açılsa da aynı kredi kartı olunca kabul etmiyor sistem. kart numarasının da farklı olması gerekiyor.

Ben yaptım oldu. Başka kartla aldığımı sanmıyorum, tek kartım var.

Aynı kart ile farklı farklı hesaplar açarak defalarca alış veriş yaptım ve sizin bahsettiğiniz gibi bir durum ile karşılaşmadım.

Ürünler bulunduğum şehrin ptt müdürlüğüne gelmiş :) sanırım yarın bende olur.

@scottrek Cok umudunuz olmasın yine de yarın falan PTT bu ne öldürür ne güldürür .

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
215698 dosyayı görüntüle
Burada takılı kaldı ürün hareket yok hiç. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?
@smtdgncy
Evet ne yazık ki ürünler hala burada bekliyor bir değişiklik yok. Umarım ulaşır.
Yoğunluk nedeniyle UKİM'de bekletiyor olabilirler. Endişe edilecek bir durum yok, buradan gümrüğe sevk edilecek. Cuma gününe kadar bekleyin, hareket olmazsa bu numaradan sorgulama yaptırın. (0212) 567 65 65
Bu telefon numarasını geçen hafta aradım onlar şu numarayı aramamı söyledi: 0212 465 55 19
Bu numarayı aradım ürünleriniz gönderi alış merkezinde daha gümrüğü ulaşmamış görünüyor dediler. Yoğunluktan dolayı gecikme olabilir dediler. Bakalım bekliyorum.
Bu arada Wiggle ile de iletişime geçtim, onlar da bulunduğunuz bölgedeki dağıtıcı ile görüşün diyor. Ancak ürünler ayın 23'üne kadar elinize ulaşmaz ise bizimle iletişime geçin diyorlar. İlk defa bu kadar gecikti kargo işi :/

@scottrek bak o olur. Zaten amaç o gibi PTT'nin. Beklemekten bezdirtip müşterinin kendisinin gelmesini sağlamak. İstikrar o biçim :)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@scottrek bak o olur. Zaten amaç o gibi PTT'nin. Beklemekten bezdirtip müşterinin kendisinin gelmesini sağlamak. İstikrar o biçim :)
Bu zaman kadar bulunduğum yerdeki ptt hep zamanında getirmiştir.Önce telefon ile aramışlardır evdemiyiz diye.Şimdi adamlara pek bir şey diyemiyorum.Bariz bir
hatalarını görmedim.O yüzden yarın ola hayrola.Saygılar.

Vallahi gercekten isler solmaz nakliyat ile daha iyi yuruyor. En azindan PTT ile muhattap olmuyorsunuz. Aldigim urunler 2 gunde TR’ye geldi, 5 gunde gumrukten gecti, PTT 2 hafta boyunca oradan oraya gonderdi. En sonunda da tum gun evde olmama ragmen dagitima cikmis ama teslim edilememis gorundu. Mecbur gidip subeden aldim.

Geri