Erdal Ylmz
Daimi Üye
- Tepki
- 835
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Wiggle İngiltereden mi yolluyor ürünleri ? Yada gönderilen ülkeye göre farkı ülke deposundan gönderim yapıyor mu ?Ücretsiz-takipsiz denilen kargolu ürünler Skynet üzerinden Solmaz Nakliyata gelir.Oradan da artık Sürat Kargo tarafından adrese teslim ediliyor.
Ürünler Londra dan yola çıkmadan Wiggle size bir mail yolluyor."Vergi mevzuatı gereği oluşan masrafı kabul ediyor musunuz?" şeklinde...
Sizde cevaben "masrafları kabul ediyorum" deyip mailin altına da T.C. numaranızı yazıp yollayın.
Ürünler İngiltere den İstanbul a geldiğinde de Solmaz Nakliyat tan Murat Çiftçi imzalı bir mail gelir. Masrafların toplamı ve yatırılacak hesap bilgisini belirten. Bu aşamadan sonra verilen banka hesabına ödeme yaptıktan sonra işlem dekontunu Murat Çiftçi te yolluyorsunuz.
Artık kargonuz Sürat kargo ile adresinize teslim edilmek üzere hazır. Kargo yola çıktığında da telefonunuza bilgi mesajı gelir...
Bir önceki mesajnızda ürünler ingiltereden çıkınca diye yazınız vardı ondan sordum. 19 kasımda bende wiggledan aero gidon siparişi verdim ve gönderim yeri Hollanda olarak görünüyor. Acaba farklı yerlerde depoları varda sipariş verilen ülkeye göre en yakın depodan mı yollanıyor diye merak ettim doğrusuWiggle, Portsmouth ve Belfast'taki ofisleri aracılığı ile siparişleri karşılamaktadır...

Wiggle daki fiyatlarında gümrük dahil fiyatlar ancak bu sadece EU ülkeleri için geçerll. EU olmayan ülkeler gümrük vergisi alıyor yani sipariş verdiğinizde yukarida @erdlylmz arkadaşımızın belirttiği oranlar ekstra olarak çıkıyor.Bir sorum var bisiklet severler
Şimdi bu siteden jant seti sipariş vereceğim totalde 140 dolar tutuyor sormak istediğim şu gümrük vergisi nasıl hesaplanıyor bu gibi sitelerden alışveriş yaptığımızda? Jant seti sipariş vereceğim için büyük bir kutu halinde gelecektir ve büyük bir yer kaplayacaktır bunun için ekstra bir ücret çıkar mı ?
Ücretsiz-takipsiz denilen kargolu ürünler Skynet üzerinden Solmaz Nakliyata gelir.Oradan da artık Sürat Kargo tarafından adrese teslim ediliyor.
Ürünler Londra dan yola çıkmadan Wiggle size bir mail yolluyor."Vergi mevzuatı gereği oluşan masrafı kabul ediyor musunuz?" şeklinde...
Sizde cevaben "masrafları kabul ediyorum" deyip mailin altına da T.C. numaranızı yazıp yollayın.
Ürünler İngiltere den İstanbul a geldiğinde de Solmaz Nakliyat tan Murat Çiftçi imzalı bir mail gelir. Masrafların toplamı ve yatırılacak hesap bilgisini belirten. Bu aşamadan sonra verilen banka hesabına ödeme yaptıktan sonra işlem dekontunu Murat Çiftçi te yolluyorsunuz.
Artık kargonuz Sürat kargo ile adresinize teslim edilmek üzere hazır. Kargo yola çıktığında da telefonunuza bilgi mesajı gelir...