Scudo Sports

Wiggle

@soulless hocam aslında güvenmediğim wiggle değil ptt. geçen başka bir takipsiz kargomu alakasız bir yere bırakıp gitmişler. kargonun üzerinde yazan numaradan alan kişi tarafından aranmasam kargo ortalıklarda kaybolacaktı. bu nedenle biraz tedirginim açıkçası.

Scudo
Wiggle gönderim müthiş hızlı geldi benim de ancak bir sorun var. Normal'de M olurken bu forma'da S almalıymışım. Şimdi geri yollayacağım ancak asıl merak ettiğim, 35 TL ödediğim gümrük vergisi. Ürünü yollayıp, para iadesi alınca, bu gümrük vergi mi de alıyor muyum acaba? Yoksa yanacak mı? Teşekkürler şimdiden. :bsmagryr:

@The UGURvergiyi geri alamazsiniz malesef.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal Tam beklediğim gibi. Bir daha sipariş edersem aynı ürünü, exchange şeklinde ama yani, bir daha mı vergi öderim?

No tracking information availableYour order does not qualify for tracking.

takipsiz siparişimi geçtim. Bu kargo da sorunsuz gelir umarım

@The UGUR

bir daha vergi ödeyebilirsiniz hiç belli olmaz :). ürünü size toplam geliş fiyatına satmayı deneyip yenisini almanız bence daha iyi olacaktır.

Wiggle'dan ilk siparişimi geçtim.

Giro Cinder Mips Kask aldım 67.74 Euro'ya (takipsiz kargo + 10 Euro'luk yeni üye indirimi)

Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Ziraat bankkart ile alışveriş yapabilirmiyim,ilk defa yurt dışı alışveriş yapıyorum 30.1 usd değerinde schwalbe durano plus lastik sipariş etmeyi düşünüyorum takipsiz kargo ile ?

@Fırat Ç. Ziraat bankkart ile yurtici internet alisverisi yapabiliyorsaniz wiggle'da da yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Benim ziraat bankamatik kartimla ben internet alisverisi yapamiyorum.
Siparis guncellemesi olarak: 13 martta verdigim 75 dolarlik takipsiz kargolu siparisim 14 mart sabahi kargoya verildi ancak benimkini takipli kargoyla gondermemisler. Canin sagolsun wiggle diyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Bende dün dış lastik siparişi verdim acaba ne zaman gelir.

Bugün siparişi kargoya vermişler yalnız takipsiz aldığım için izleme yapamıyorum ancak gümrüğe v.b. girince bilgilendirme mesajı falan geliyormu arkadaşlar?

@Fırat Ç.
Takipsiz göndermiyorlar sanırım. My orders sayfasına 2 günde takip bilgisi geliyor.

@PoliceBike
Ürünü takipsiz kargo seçtiğim için kötümü ettim bilemedim ama bekliyelim hayırlısı.Bilgi için teşekkürler.

Takipsiz gönderiyorlar arkadaslar, yarin bir hafta olacak benim siparişin uzerinden gecen zaman. Sadece siparis numarasi var onunla da wiggle'daki siparis bilgilerini vs gorebiliyorum. Urunler gumruge ulastiginda sms olarak bildiriliyor muydu acaba bize?

Epeydir birikmiş ihtiyaçlarımı toplayıp geçen hafta 75 dolarlık alışveriş yaptım, benimkini de ücretsiz takipsiz kargo ile yolladılar. Bekleyin takip kodu çıkar kısmı her zaman doğru değil o yüzden.

Gümrüğe takılırsa bir şekilde haberimiz olur herhalde @fatihalilerdem. Türkiye'ye geldikten sonrasını PTT hallediyorsa zaten vergiyi kapıda görevliye ödüyoruz, daha önceki alışverişimde böyle olmuştu yani.

• Beğen
Tepkiler: fatihalilerdem
Benim takipsiz kargoma takip numarası yolladılar gibi,track pack uygulamasına girip bakabiliyorum. :)

71AF5A01-8494-473F-BE7E-BD48978CEF9D.png Wiggle dan sipariş ettiğim ürün ile ilgili aklıma takılan birşey var hub taranı nedir, Türkiye sınırları içerisine yani gümrüğe girişmi yaptı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

@Fırat Ç.
Sizin ürününüz henüz yurtdışına sevk edildi olarak görünüyor. Ptt sitesinden de takip edebilirsiniz. Eğer aynı hızları devam ediyorsa 1 hafta içinde paketiniz teslim edilmiş olur.

@soulless
Ptt den baktığımda hiç birşey görünmüyor herhalde onlar daha ürünü teslim almadılar gümrükten, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: soulless
Geri