Scudo Sports

Wiggle

@Bisiklet Muptelasi Eğer siz gittiğinizde oraya kadar gelmişse kargo isim, adres bilgileri ile yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

Scudo
14 Eylülde sipariş verdiğim continental iç lastiklerim bugün elime geçti. Tam 4 ay sonra :acpsnr:

Anlamadığım wiggle 20 Eylülde kargolamış. Türkiye girişi ise 3 Ocak o_O

İlk siparişim 6 günde geldi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
wiggle'da ürün iade eden var mı ? Kargo ücreti tahmini ne kadar tutuyor ?

@turac000

Bunu PTT ye sorsanız daha net bilgi alırsınız. Ürünü yanınıza alın, PTT'de tarttırın, takipli gönderecem deyin. Hemen fiyatı verirler. (Herhangi bir PTT şubesi olur)

Yazmayı unuttum ben...

Wiggle'dan gönderim umduğumdan çok daha kısa sürede ve üstelik izlemeli geldi. Ancak devletimiz artık yurtdışı gönderilerden yasal limit altında olsa dahi, Gümrük Snm Ücreti ve Damga vergisi almaya başlamış (Benden sırasıyla 4.50 TL ve 0.60 TL olmak üzere toplam 5.10 TL alındı).

Wiggle küçük bir sürpriz yapmış bana, 1 paket haribo koymuşlar kutunun içine :) Yalnız gümrükten nasıl geçti anlamadım, normalde yasaktı sanırım.

Sipariş ile ilgili bilgilere gelince

2 Adet Continental Grand Prix 4000S II >> (link)
5 Adet Continental İç lastik >> (link)

Toplam 71,6$, kargo ücreti yok, gümrükte çıkan vergi 53,1 TL. Toplam maliyet 325 TL. Kargoya veriliş tarihi 15 Ocak, elime geçen tarih 22 Ocak. Memnun kaldığım güzel bir deneyim oldu. Lastiklerin de çok iyi fiyata geldiğini düşünüyorum.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2018-01-22 at 19.32.43.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-22 at 19.32.43.jpeg
    56,2 KB · Okunma: 65
@mubeac
30 Doların üstü zaten siparişiniz. 30 Dolar üstünde vergiye tabi oluyorsunuz

@mubeac

@BerkEvren

Bu tip durumlarla karşılaşmamak için para birimini seçebiliyorsanız USD ya da GBP yerine her zaman Euro seçmenizi tavsiye ederim, kanunda Euro yazıyor, kur oynar yanlış hesaplarlar birşey olur, limiti 2.99 euro geçmiş diye tüm 32 euronun vergisini alırlar.

Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Peki bu zimmet olayı nedir bana teslim etmeyecekler mi acaba çünkü 3 gündür zimmette. Ben mi gidip alsam.

@mubeac Şayet "kargo dağıtıcıya zimmetlendi" yazıyorsa adrese ulaştırılmak üzere dağıtıcıya verilmiştir. Bu yazı çıktığı gün dağıtıma çıkarılmalıydı. Ancak yoğunluk varsa bölgede bu yazı çıktığında adrese ulaştıralamamış olabilir. Şayet dağıtım yeri yakında ise gidip bakmanızda fayda var

(link)

buna benzer bişey ariyorum ama 12gr co2 tup kullanabilsin cunkı 2 tl 12gramlıklar 16gr olanlar 15den başlıyor

@Onur Ali İmren son zamanlarda bende ne alsam vergi bindirdiler. Şansımız bitti sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Geri