Scudo Sports

Wiggle

Herkese merhaba, yakın zamanda aldığı ürünü iade eden oldu mu? Siparişim normal sürenin çok üstünde elime ulaştı ve yaklaşık 2 hafta önce teslim almadan geri gönderdim. Ancak henüz firmaya ulaşmamış. Bizim ptt sağ olsun, o kadar hızlı çalışıyorlar ki anlatamam. Bu tarz bir gecikme yaşayan var mı?

Teşekkürler :)

Scudo
Geçen hafta pazartesi verdiğim sipariş bugün elime ulaştı 111$ için 75tl gümrük vergisi ödedim.

@Muhammet Emin Erarslan
23mayısda verdiğim sipariş bugün geldi 132dolara 98tl vergi çıktı
ağzımız tatlansın diye birde haribo göndermişler :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Ben de 5haziranda ürünü takipsiz aldım.şuan track your order kısmında parcelforce'a yönlendirdi ve ürünün istanbul'a geldiğini gördüm.ilk defa wiggle kullanıyorum bakalım heyecanla bekliyorum :)

@hydrocon
teşekkür ederim

Hediye çeki kodunun sepetinizdeki ürünler için geçerli olmadığı yazıyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Orhan Kılıç mayıs ayındaki hediye çeki sadece kıyafet ve koruma ekipmanları aldığınızda uygulanıyordu
şuanki indirim ise sadece bisiklet aldığınızda uyguanıyor
başka ürünler için geçerli değil

5 haziranda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.32 dolara 5 tl ekstra ücret ödedim.tavsiye ederim sorunsuz geldi lastikler.

@Nopasaran hocam takip kodsuz mu geldi bende biraz once 73 dolarlik siparis verdim takip kodsuz , ayakkabi gumruge takilcak yuksek ihtimalle, beni arayip gumruk parasini odeyin mi diyecekler ya da direk kapima mi gelecek urun , prosedur nedir.

@masumane kapıda ödüyorsun hocam,benim de ilk alışverişimdi bu,takipsiz aldım daha sonra site parcelforce üzerinden istanbula indiğini falan gördüm zaten ertesi gün elime ulaştı(izmir)

@Nopasaran anladim. Sadece takipsiz gonderiliyor ya cebe indirme durumundan tirsiyorum. istanbula indigini de nasil yazmislar tracking kodu yok allah allah vardir bi sistemleri

Merhaba bende thule araç taşıyıcı sipariş edeceğim. 74.95 dolar. Buna vergi ödermiyim.

@na1106 Ödersin hocam 30 euronun üstü bir meblağ, bu durumda sen 13 euro civari bir gümrük vergisi ödersin

Aynen 30 Euro'ya düşmüş. Olsun her halikarda ucuz burda Thule 968 550 tl böyle 310 a mal oluyor

Bende lastik almak için bakınıyorum, 30,20 euro olsa da vergi verir miyim acaba? Aklımdaki lastikler hep bunun gibi 30 euro civarında (çifti) başka yerlerde daha düşük ama kargosu yüksek falan. Karar veremedim bir türlü.

Merhaba
13ü akşam verdiğim sipariş bugün istanbula ulaştı. Şu an ukimde gözüküyor.
Bundan sonraki süreç daha çok sürermi.

Geri