Scudo Sports

Wiggle

@mywashere

Pazartesi veya salı günü hesabına geçer. Ama kur farkı oluşur yani aynı miktarda TL gelmez hesabına.

Scudo
Fazla fark olmaz heralde bir an önce yatırsınlarda siparişimi veriyim

@mywashere

İade ettiklerini bildirmişler zaten. Bundan sonrası bankalar arası işlemdir.

Aklıma takılan birşey daha var. Vereceğim sipariş 2 üründen oluşuyor ürünün biri 20€ küsür diğeri 30€ küsür toplam 64€ + gümrük vergisi çıkıyor bu ürünleri ayrı ayrı sipariş versem sadece 30€ küsür olanın vergisini ödeme gibi bi avantaj sağlar mıyım ?

@mywashere

Tabi ama her iki ürün için ayrı ayrı kargo ücreti ödersin. Bunun hesabını hap hangisi uygunsa o şekilde sipariş et.

@clubber

Doğru kargo ücreti aklımdan çıkmıştı,teşekkür ederim bilgiler için hayırlı geceler.

30 euro nun üzerinde alışveriş yapınca gümrük vergisi ne kadar çıkıyor peki? diyelim ki 50 dolarık ürün aldım.

wiggle dan sipariş verdikten sonra vergiyi nasıl ödüyoruz ?

2 mart oldu gelen giden yok :/ iletişime geçtim 9 marta kadar gelmez ise geri ödeme veya yenisini göndereceklerini söylediler. Sanırım ya postaneden birisi ya da sitede birisi hacıladı bizim paketi gerçi hiç gelmemiş bile olabilir :D Bundan sonra takipsiz kargo mu? asla...

(link)
(link)
(link)

siparişleri geçtik bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
@SagFan rocco set mi aldınız ? linke girdiğimde sadece kaset çıkıyorda..

@Volks evet 4 çeşit ürün aldım 5 iç lastik bir çif dış lastik, rocco jant ve ruble

@SagFan rocco jant + 4s lastik 1100 liraydı merlinde. öyle bir kombinasyon yapmışlardı, keşke oradan alsaydınız.. :(

@Volks wiggle daha ucuza geliyor :)

• Beğen
@SagFan o zaman sevindirici :) Bir çok yerde fiyatlar yakın olduğundan dolayı, pahalı bir şey almanızı istemedim. Ben Zondaları alırken biraz fazla ödedim acele olduğundan. Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: CY3535
@Volks

Yurt dışından jant almak kargoda zarar görür düşüncesiyle biraz tedirgin edici fiyatı da eklenince çarpıntı başlatabilir bende [emoji3]

Zonda lar sağ salim gelmiş peki fiyat farkına değdi mi? Aktif pedal da şu an 520$ liste fiyatı bildiğim kadarıyla.

• Beğen
@Volks wiggle daha ucuza geliyor :)
@Volks

hatta bi şüphelendim felan tekrardan karşılaştırdım da 50 dolar daha kârlı alışveriş yapmışım :) :komik:

• Beğen
@hydrocon ben geçen sene 325 $ a almıştım. Aktif de o sıralar 1600 civarındaydı belki biraz daha fazla..
Bike 24 den almıştım, sağ salim düzgün gelmişti, güzel kargolamışlar + korumasını da güzel yapmışlardı.

@hydrocon + 175 civarın da vergi ödedim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri