Scudo Sports

whistle

Scudo
Geçmiş olsun ama buda güzel bisiklet whistle neden bilmiyorum ama ayrı bir çekiçiligi var :)

geçmiş olsun benimde pazar günü öğle saatlerinde apartmanın içinden salcano city sport 24 vs çalındı, alalı daha 3 ay bile olmamıştı.içimde bir umut bulurum ya da bulunur diye peki sizin bisikletiniz nasıl çalındı ve bulunamayacağından emin olup yeni bir bisiklet almaya karar vermeniz ne kadar zaman aldı?

Maalesef bu hırsızlık olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Geçmiş olsun. Yeni bisikletinizde çok güzel güle güle kullanın...

@emir yakup bulut

Geçmiş olsun...İnşallah bulursunuz...

kazasız bol pedallar

Öncelikle geçmiş olsun,
yeni bisikletiniz de çok güzel. güle güle kulanın. Nasıl çalınmıştı önceki ?

Öncelikle geçmiş olsun, inşallah bulunur. Kazasız belasız iyi günlerde pedallayın. Bende de aynı marka bisiklet kullanıyorum memnunum.

Geçmiş olsun yeni bisikletiniz harika çaldırmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın bence güle güle kullanın

Geçmiş olsun üstat küçükken benimde 2 bisikletimi çalmışlardı biri kapı önünden gece ve 1 aylıktı diğeri de çalıştığım yerin önünden 3 aylıktı oda 100 200 tl lik bisikletler olsada insanın canını acıtıyor ama artık daha dikkatli davranıyorum çocuğuma bakar gibi yanımdan hiç ayırmıyorum...

ve yeni bisikletinde hayırlı olsun bende aynı markayı kullanıyorum kazasız pedallar

şimdiki bisikletimi pert edersem herhalde whistle alırım ben de :) hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

kron xc 1000 i eylül ayında yol kenarından çaldılar. yol dediğim şehirler arası yol, bisiklet kilitliydi ama bir yere değil kendi içinde. muhtemelen başka şehire dogru giden bir kamyon tarzı bir aracın kasasına atıverdiler. götürdükleri yerdede kiliti keserler zaten. insan en çok ta üzerine yaptığı emeklerine acıyor. sele altı çantanın içinde yedek iç lastik, victorinox çakı. şarjlı pil yedek fren teli, kendi yaptığım aparatlar vardı.

@axoyum

Geçmiş olsun. ben de iki bisiklet çaldırdım, yakın zamanda da Whistle Guipago aldım. Şimdilik eve çıkarıyorum, küçük odada duruyor. Çok güzel bir kilit sistemi yapmadan da kömürlüğe indirmek istemiyorum. Size tavsiyem, parasına bakmadan çok kalın bir kilit alın veya zincir üzerine su borusu geçirerek asma kilit takın.
Whistle güzel bisikletler yapıyor, güle güle kullanın.

kronunuzu alan hayrını görmez inşallah.. Whistle hayırlı olsun

Geçmiş olsun.
Bisikletin rengini bir ben sevmedim sanırım,hayırlı olsun.

Geri