Scudo Sports

Whistle Miwok modelleri hakkında

hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın disk frenlerden memnunmusun ? V frene göre nasıllar tavsiye edermisin.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
Benim de kullandığım bisiklettir 1052V, oldukça severek bindiğim bir bisiklet. Birçok başka bisiklete de bindim pahalı-ucuz ama hiçbiri beni bunun kadar konforlu kılmıyor bisiklet üzerinde. Süper bir uyum içindeyiz kendisiyle=) Şu anki çalışmalarım da kendisini geliştirmek yönünde. Vites elcik lastik gibi ufak tefek detaylar ile daha da iyi bir noktaya geldiğim bisikletimde bir sonraki upgrade jant seti olarak gözüküyor.

Sürekli daha da geliştirme yolunda ilerleyeceğim, herşeyi baştan aşağı istediğim hale getirdikten sonra ise geriye sadece kadro değiştirmek kalacak, ama whistle dan şaşmayı düşünmüyorum, yolun sonunda da iyi bir whistle frame ile noktayı koymayı düşünüyorum:)

@oğuz_43

ben memnunum v frenlere göre güvenli,viraja sert girdim ön fren dış lastiğe temas etti ve düştüm pabuçlar dış lastiğe deymişti bunun için disk fren güvenli hidrolik alabilirsen o daha iyi

Samsunda Şentürk Ticaretde Olması Lazım Merkez Bankasının az yanında sorsanız gösterirler internet sitesini biilmiyorum :/

whistle mivok 1054 v yurtdısında piyasada yok galiba. whistle ın yabancı sitesinde goremedim. yani 1054 v sadece turkiyede piyasaya surulen bir model sanırım.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Whistle yeni bisikletleri çok hoşuma gitti, özellikle 1164D'nin kadrosunun rengi (sarı-siyah) çok hoşuma gitti ancak üzerindeki ekipmanlar biraz zayıf gibi. Bu sebepten 1163D daha uygun gibi ama onunda rengini beğenemedim. Bisikletçime bu mevzuyu anlattım, sarı-siyah kadroya 1163D'nin ekipmanları monte ederiz diyor, ne dersiniz, hoş olur mu?

(link)
(link)

izmirde seda bisiklet sana yardımcı olabilir kardeşim..
dediğin kombinasyon bence gayet güzel ve yeterli olur ;)

Her iki modelde de mekanik fren var. bu sebeple ben özellikle 1062D düşünüyorum. Bütçen el verirse düşün derim. Zaten çoğu satıcı güzel indirimler ve taksit yapıyor

Sirkecide 1164 modelini 600 liraya alabiliyoruz, disk frenli linklerdeki gibi ama ben büyük bir ihtimalle 2011 salcano Astro 240 SRv alıcam çünkü 475 tl :)

1062D taksitle 850 1061 taksitle 1000tl ydi en son. Heralde 1064'te 600tl dir taksitle

@fatih cam

Merhaba 1164'e 600 lira nakit dedi fakat nakit fiyata 5 taksit yaparız dedi...

Bence pazarlıkla 570 civarına alınabilir :)

Açıkçası ben bu Whistle 1164'ü gördükten sonra Salcano 240 SRV'den soğudum gibi bakalım 1 hafta daha bekleyeyim aslında Salcano kendi sitesinde 576 tl ama adam 475 yaparız dedi yardımcı da oldular off ya karar vermek ne kadar da zormuş.

Benim derdim sınırı fazla aşmamak çünkü 50 tl'de kilit, çamurluk, mini pompa falan ufak tefek ekipmanlar tutacak... Ayrıca 50-100 derken fiyat çıkıyor bayağı

Bakalım ya ibre şimdilik Salcano'da ama Whistle'de çok iyi duruyor...

İzmir - Karşıyaka Seda Bisiklet. Adresin orası. :) Bülen abi sana yardımcı olacakdır...

Geri