Scudo Sports

Whistle Miwok modelleri hakkında

Scudo
Dün Bostancı-Belgrad ormanı turu yaptım. Yolda her türlü hava koşulunu da yedim. Her türlü yol koşulunu da gördüm (asfalt, toprak yol, deniz (tabi ki vapur üstünde :)) Hiç bir sorun yok, maşallah...

Deneyimler için teşekkürler Serkan, ben de alıcam ama sanırım 1053 v modelini 1052 pahalı sanırım. 1053 de yeter bana diye düşünüyorum.

680 tl'ye aldım. Benim bir de Bianchi Speed vardı, onu da 220'ye satınca 400tl'ye geldi bana. 1053 v ne kadar ki?

1053 568 tl - 1052 668 tl peşin. 1052 alırdım ama onda beyaz-yeşil renk yok sanırım bu yüzden 1053 alıcam. Keşke bende de değerlendirecek bişeyler olsaydı.

Kardeş 100tl için biraz daha bekle sonra keşke bisikletimde şu da bu da olsaydı deyip üzülmezsin bence. Farklı parçaları daha sonra tamamlarım dersen o da daha pahalıya gelir, yine de sen bilirsin. Çanakkale'desin anladığım kadarıyla. Orada nerden bulursun bilmiyorum ama İstanbul'da Tandem Bisiklet var, Gürkan abidir sahibi. Ben siyahını alırken yeşil-beyaz renkli olanlar da vardı. Sitesi var, irtibata geçmende fayda olabilir derim.

1053 ve 1052 arasındaki farklar, maşa,fren ve vitesler. Çok farklı kalitede ürünler de değil, birinde acera birinde alivio var fark yok, birinde shimano fren var diğerinde markasız ama fark olacağını düşünmüyorum, maşanında xcm olanı ile v2 olanı arasında fark olacağını düşünmüyorum, ağırlık farkı da yok.

Ama aradaki 100 tl sonuçta artırılabilecek bir miktar ama en önemlisi beyaz-yeşil renk yok 1052'de, niye acaba, o da olsaymış dört dörtlük bisiklet olacakmış, dört üçlük olmuş. :D

Fren deyip geçme, benim bir önceki bisikletim Bianchi Speed'di. Frenleri markasız birşeydi. Yağmurda frenleri kilitleyecek kadar sıkmama rağmen tekerleri tutamıyordu. Diğer parçalar konusunda problem değil diyorsan sorun yok ama fren konusunda ufak bir masrafı ihmal etme derim.

Teşekkürler Serkan uyarı için. Bisikleti aldığım zaman bakarım frenlerde bir problem yaşarsam shimano set alırım.

Arkadaşlar yeni birşey farkettim de. 1052v ile Bianchi Sauk aynı bisikletler mi?

Benziyor ama sanırım Sauk'un özellikleri biraz daha üstün.

Abi bisikletin çok güzelde her yere konu açıp durma bence banlanırsın.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
sağol arkadaşım biraz ara verelim

bendeki de aynı renk 1054v, kazasız arızasız sürüşler dilerim :)

yalnız dikkatimi çekti, kadroda V yazıyor ancak bisiklette disk frenler var, o nasıl oluyor?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
firenleri kendim disk firenle değiştirdim daha güvenli olsun diye

bunlar yeni resimlerdi

Geri