Scudo Sports

Whistle Miwok 611

Fatih Kısa

Daimi Üye
Tepki
121
İsim
Fatih K.
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Diğer
Buyrun bu da benim Whistle Miwok 611. Askerden geldikten sonra 2.el olarak aldım ve üstünden bir kaç parça değiştirerek kullanmaya başladım ama sanırım devamı gelicek :D

Parça listesiyle başlayalım...
Kadro Grubu:

Kadro - Whistle Miwok 611 ALU W8900 Custom tubing 14.5" Blue/White
Maşa - Suntour SF-AXON-D-RL 100mm PopLoc Remote Control
Furj yatağı - CaneCreek
Gidon - Amoeba Vitra 25.4 58cm
Gidon boğazı - Amoeba Vitra CNC 5cm
Barend - Amoeba Scud Alu-Carbon
Sele Borusu - Woodman 27.2 370mm
Sele kelepçesi - Tranz-x Silver
Sele - Selle İtalia Genunie Gel

Vites-Fren Grubu:

Vites-fren kolları - ST-M530
Arka attırıcı - RD-M580
Ön attırıcı - FD-M530
Aynakol - FC-M542-L
Orta göbek - SM-BB50
Ruble - CS-HG50
Zincir - CN-HG93
Fren - BR-M431
Fren kartuşları - Baradine MTB 955 VCR

Jant seti:

Quick release - Tranz-x JD-060-3 (Purple)
Ön göbek - HB-M530 32H
Arka göbek - FH-M530 32H
Çember - Ritchey Rock comp 32H
Jant telleri - DTSwiss Competition 2.0+DT inox nipples
Dış lastik - IRC Serac XC 1.95" Kevlar
İç lastik - IRC 1.95" Presta

Diğer:

Pedal - PD-M536
Matara kafesi - ACOR Alu (Purple)
Matara - Zefal
Elcik - Setlaz

http://img218.imageshack.us/img218/6602/bike1.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/2682/bike2osu.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/1971/bike3k.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/6066/bike4ihz.jpg

Saygılarla. Herkese iyi forumlar...

Scudo
Çok güzel bir bisiklet Fatih güzel günlerde kullan,kadro boyu biraz ufak mı sana göre ?

bana da bi kartpostal yapıp yollar mısınız :D:D:D güle güle kullan kardeş süper

• Beğen
Tepkiler: Fatih Kısa
Güzel olmuş gerçekten, güle güle kullan. Ama sele borusu 370mm demişsin ve çok fazla yukarıda tutmuşsun, aman dikkat. Eminim biliyorsundur tehlikesini, sadece resim için o kadar yukarıda tutuyorsundur diye umuyorum. Ben de resim çekerken öyle çok yukarıda yapıyordum çünkü :D Aynakollarımız da aynıymış, aşırıya kaçmadan güzel bir arazi makinası olmuş. Tekrar güle güle kullan...

@Mehmet Boran

Kesinlikle :D Bisiklet çok düşeş geldi, tabi durum bu şekilde oluncada bazı şeyleri gözardı etmek gerekti :)

@dgt97

Yok artık :D Dostum resim çekmek için alyan anahtarı çantadan çıkartıpta sele borusu kelepçesini açıp seleyi yükseltecek kadar sapık değilim henüz :D Sen öylesin demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Evet sele borusu 370 mm. Sele borusunun en uç noktası kadro üst borusunun alt kanağının altında duruyor. Yeterince içinde dostum uyarın için teşekkür ettim ayrıca.

Aynakol benim için bir süpriz oldu diyebilirim ve çok uygun fiyata aldım. Genel olarak bisiklet 98kg'lık bir adamı idare edebilicek sağlamlıkta denebilir:D Bazı esnemeler var ama o kadarı bende de oluyor zaman zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Şimdi anlıyorum,o halde haklısın yapacak birşey yok.:)Sanki ben bu bisikleti geçen yaz Kadıköy Beşiktaş seferini yapan bir vapurda gördüm diye hatırlıyorum.

@Mehmet Boran

Doğrudur valla. 1.60lık esmer bir kız kullanıyorsa kesin o bisiklettir hatta :)

Bisikletin benden önceki sahibi Bakırköy Metin Bisikletin sahibi Metin abinin küçük kızıydı. :) Zor ikna ettik babasıyla beraber satsın diye:)

Yok be Fatih, iri yarı bir abiydi valla.Avatarınla karşılaştırıyorum ama sende değilsin o gördüğüm kişi, herneyse herhalde ben karıştırıyorum aynı model bir başka bisikletti o halde.Bu arada bende aynı aynakola sahibim seri dışı model bu görünüşü falanda hoşuma gidiyor. : ) Gidon boğazını özellikle mi kısa tuttun,gecenin bir vakti soru yağmuruna tutuyorum ama eh idare et artık. : )

Gidon boğazı ilk fırsatta 9cm'lik bir boğazla değişicek. Gerçi bunun rijidliğini tutturabilirmiyim bilmiyorum ama bakalım. Fazlada rahatsız etmiyor şimdilik. Manevra kabiliyeti de yüksek sayılır :) İdare edicez bakalım zaman ne gösterir.

Guzel bisiklet guzel fotograflar

"Suluk" yerine matara dedigin icin seni takdir ettim, sitede goruyorum ;suluk nedir yaaa??

• Beğen
Eh sen benim bisiklete yorum yaptın bari bende seninkine yorum yapayım;
Bisikletiniz çok hoş! kazasız ve belasız sürüşler kardeş.

@Ozzgurr

Sağol dostum

Selam Fatih. Bisikletini yakından da gördüm biliyosun, gerçekten çok güzel bir bisikletin var. Kazasız belasız kullanman dileklerimle.

Aynakolun benden dolayı boşa çıkan aynakolmu yoksa :)

• Beğen
@KORKI

Eğer O Corratec'in sahibi sensen olabilir:D Dostum nasılsın ya ne var ne yok? Sanırım benden sonra bir de Sercan bakmış bisikletine? Çözemediğimiz bir problem olmuş sanırım. Gerçi elimden gelen titizlikle yapmaya çalıştım ama:unsure:Üzüldüm öyle olduğuna. Oralarda olsaydım hatamı telafi etmek isterdim. Kusura bakma dostum. Çok teşekkürler bu arada aynakol için.

• Beğen
Tepkiler: Berkan KILIÇ
herkeze slm
hayırlı olsn kazasız belasız kulanman dileklerimle
toplam ağırlığı kaç kg ?
ayıptır sorması fiaytı ne kadar?
ayrıca kadron süpermiş

• Beğen
@Berkan KILIÇ

Dostum bisiklet hiç tartılmadı ancak bundan önceki bisikleti 10.2Kg'dı yokuşlarda felan farkını oldukça hissettiriyor bana :) Gerçi eski kondisyonumunda olmamasından kaynaklanıyor olabilir bu durum ama 13Kg'ın altına 1 gram dahi inmez diye tahmin ediyorum :)

Fiyat konusu Top Secret :) ama alındığından beri sadece 150TL gibi rakam harcandı ve evdeki parçalarında yardımı ile istediğim hale geldi diyebilirim.
Bu arada kadro yazın ortalarında satışa çıkıyor bilgilerinize :D (Şimdiden yapalım reklamı. )

@KORKI

Dostum sende çek şu canavarın fotolarınıda senin bisikletide görsün herkes. Ne cevherler var Bakırköy dolaylarında dimi ama :D

Geri