Scudo Sports

Whistle MİWOK 1164 D alacağım acil yardım edin arkadaşlar

Tepki
21
Whistle MİWOK 1164 D alacağım nasıl bir bisiklettir. biraz acemiyim bisiklet seçiminde. birde istanbulda nereden bulabilirim en uygun.

Scudo
Ben kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu hiç bir sorun çıkarmadı.
Almanı tavsiye ediyorum.Ben internetten sipariş verdim.

Fiyatına oranla oldukça iyi bir bisiklettir ama üzerinde mekanik disk fren var. Ben birde Miwok 1163V ye bakmanı öneririm. Mekanik disk sorun değil diyorsan yinede sen bilirsin. Bendede Whistle Miwok 1161D var çok memnunum. İstanbulda Saraçhane yada Sirkeci'den bisikletini almanı öneririm. İyi pazarlık yap, fiyat mutlaka düşer.

evet arkadaşlar sonunda yeni bisikletime kavuştum whistle mivok 1164 d. 640 tl ye istanbul küçükyalıda tandem bisikletten aldım. bisiklet seçiminde yardımcı olan bütün arkadaşlara tesekkür ederim.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. bol pedallamalar.

hayırlı olsun be whistle lar iyi bence bi kez konyaya hasta sevkine gitmiştim bi yerde ekmek arası bişey yiyelim diye durunca kitli bi tane gördüm gidip inceledim de güzel di kadro şekli felan.işte öyle sevgili azizim hayırlı olsun :D

@Gokalp Gokmenler

1164d kullanıyorum. Mekanik disk fren bir hiç sorun çıkarmıyor. Mekanik disk frenden çekinmeyin. Whistle çok sağlam bir bisiklettir. 1164d kadrosuna sahip olduktan sonra yavaş yavaş bileşenlerini değiştirebilirsiniz.
zaten almış arkadaş, sonra gördüm. Hayırlısı olsun

Geri