İleri ticarette 1100TL nakitle düşürürsünüz ağzınız laf yapıyorsa Bakalım bir aksilik olmazsa bende alacağım. Ailemi ikna etmem lazım. Malum 1162si yok hiç bir yerde
@Ferhat Taze
Siz piyasada yok dediğiniz için yazdım yazdım ben düşünmüyorum 1162 renk olarak resimdekiydi yanlış hatırlamıyorsam.http://www.whistlebisiklet.com/images/buyuk/WHISTLE-MIWOK-1162D-BEYAZ-ULTRA.jpg
"ileri ticaret" biraz kazıkçı ve tok satıcı arkadaşlar... müşteriye yaklaşımı da pek iyi değil. hem para verip hem saygısızlık görmeye gerek yok bence.
son çare olarak gidin derim. ayrıca whistle'ların 2012 leri gelmedi TRye. alacağınız bisiklet 2011 model. bunu da göz önünde bulundurun. o paralara son model, BELKİ daha yüksek parçaları olan bi bisiklet bulabilirseniz bi düşününderim.
kadrosu harikulade güzel tasarımda ama ağır bi kadro. geliştirme amaçlı para yatırmaya pek tavsiye edilmiyor.
Ben abim için 1051D almıştım. full deore set. Özellikleri 1060D ile birebir aynıdır. Sıfırı 1500tl civarı fakat 1051 artık üretilmiyor sanırım yada ben görmedim. Bisiklet harika ötesi ama kadrodan ve üzerindeki maşadan dolayı 14kg civarı. Bende havalı maşalı XC4000 var ve ağırlık farkı bariz. Ama görüntü ve kalite 10 numara. Zaten üzerindeki donanım yabana atılır değil. Gerçi ben hiç kullanılmamış (neredeyse) ikinci el olanı 100-130tl lik aksesuarlarla birlikte 780e aldım 1 ay önce