Buse Evren
Üye
- Tepki
- 27
Öncelikle ben bayadır araştırma yapıyorum bu yazın başından beri.
Bisiklet sporu nasıl olduysa birden gelişti şimdi buradayım.İlk 711 düşünmüştüm, araştırmalarımdan sonra aldık fakat acil bir nedenden dolayı satmak zorunda kaldık.O zaman dolar ve euro düşüktü tabi birazcık da bisikletle geç tanışmamdan dolayı 2012 model salcanoları beklemek zorunda kalmıştım.Salcano NG255 modeli çok hoşuma gitmişti üzerindeki donanımlardan dolayı fakat hiç bir yerde bulamadım ve ailem bunun çok pahalı olduğunu düşündü ama cahilliklerinin sonucunu geç de olsa anladılar onlara göre bisiklet çocuk eğlendirme aleti gereksiz 300tl den fazla olmayan bir şey di mi
Neyse gün geldi salcanoların fiyatları açıklanmış 1 hafta önce falan gördüm bunu bir internet sitesinde fiyatlar geçen seneye göre tavan olmuş ben şoklardayım tabi srv 240 bile 725 tl düşünün artık :boese157: Sedona 2011 model desen onların stokları da tükenmiş...Eh be arkadaş nasıl kader bu... Şimdi sizden bu ikisini karşılaştırmanızı istiyorum ikisi de yakın özellikler aslında whistle daha çok yatıyor aklıma, almadılar ve 300-350 tl daha fazla verip aynı özellikteki bisikleti almak zorundalar çünkü 2012 modeller gerçekten orta gelirli bir aile için çok tuzlu
Ben 2011 miwok da karar kıldım daha fazla vericek gücümüz yok sanırım olsaydı merida tfs 200d isterdim yani neyse miwok da kötü değildir ağır olmasının yanında zaten pro. olmadıgım için fazladan 1-2kg nin lafı olmaz ilerde alırım bir ince lastik ama İzmirde de sürülmez ki ince ve dişsiz lastikle malum yolların içine ettiler 
Yaş:17(sayılır) Boy 183 kilo 68 18''kadro düşünüyorum 185i her türlü geçicem zaten.
İsmim garip gelebilir çünkü kardeşimle ortak kullanıyoruz
Bisiklet sporu nasıl olduysa birden gelişti şimdi buradayım.İlk 711 düşünmüştüm, araştırmalarımdan sonra aldık fakat acil bir nedenden dolayı satmak zorunda kaldık.O zaman dolar ve euro düşüktü tabi birazcık da bisikletle geç tanışmamdan dolayı 2012 model salcanoları beklemek zorunda kalmıştım.Salcano NG255 modeli çok hoşuma gitmişti üzerindeki donanımlardan dolayı fakat hiç bir yerde bulamadım ve ailem bunun çok pahalı olduğunu düşündü ama cahilliklerinin sonucunu geç de olsa anladılar onlara göre bisiklet çocuk eğlendirme aleti gereksiz 300tl den fazla olmayan bir şey di mi
Yaş:17(sayılır) Boy 183 kilo 68 18''kadro düşünüyorum 185i her türlü geçicem zaten.
İsmim garip gelebilir çünkü kardeşimle ortak kullanıyoruz