Scudo Sports

Whistle Miwok 1161 Dvs Carraro 436 Daytona (Kararsız kaldım kesin sonuç verebilen ? )

Teşekkürler Sirkeci-Saraçhane v.s yerleri ayrınltılı gezeceğim.Umarım bulabilirim.Whistle Miwok 1161d Satan yerleri bilen arkadaşlar yorum yazarsanız Sevinirim.:in:

Scudo
Teşekkürler . İleri bisikletin müşteri ile davranışları kötüymüş ama son çare olarak düşünmek zorunda kalabilirim.Baska yer bilen arkadaşlar varsa buyrun yorumlarınızı yazabailirsinz :in:

merhaba
büyük çekmecede mehmet bisiklet var çok küçük biyer, sedona bayii olarak görülen evime en yakın yer orasıydı sahibi iyi bi insan, elinde bir adet wihistle mivok 1162D modeli varmış isterseniz görüşün Tel: 0212 883 81 39

• Beğen
Tepkiler: Utku YILDIZ
bisikletcim.com stoklarında 1160D'nin 18 ve 16 kadro boyları mavi renkte mevcuttur, 1161 için ise 16 kadro boyu mevcuttur, güven sorunu yaşayan arkadaşlarımız kapıda ödeme ile ürünü max 3 içinde tedarik edebilirler, ürünler accell bisiklet garantisi altındadır ve satış sonrası itibarıyla hiç bir sorun olmayacağı taahhüt edilmektedi, nitekim firma bu ürünlerin imalatına halihazırda devam etmektedir, yani ürünleri bianchi üretmektedir, sadece iç piyasaya dağıtılması hususunda sorun vardır, bisikletcim; yaklaşık 6000 adet stokla piyasanın en iyi stok tutan firmalarındandır, sadece üst grupta bir takım marjinal ürünleri stoklarından değil; ithalatçı-imalatçı stoklarından sevk eder, bu sevkiyatta zaman zaman sorun olması muhtemeldir, bu şartlar altında hakkında bir kaç şikayet olmasını yadırgamıyoruz, çünkü özellikle internet mağazacılığı kısmında hiç bir firma yoktur ki hakkında şikayet olmasın, şikayet oranı %0,5 gibi düşük bir orandadır ve daha aşağı çekilmesi için stok yapısı güçlendirilmekte ve çalışmalar sürdürülmektedir, firmanın Sivas'ta olması hususuna gelince, evet doğrudur, Şirket merkezi Sivas'tadır, merkez depo hakeza, bisikletcim.com yine aynı şekilde Sivas'ta yaklaşık 30 profesyonel sporcusu olan 3 bisiklet takımını sponsorudur, aynı şekilde bir de oryantrink takımı sponsorudur, yani Anadolu'da bisiklet sporu ve kültürünün gelişmesi için sanırım Anadolu'da kalması daha yerinde olacaktır,
not: bilgi amaçlıdır,
iyi pedallar,

Teşekkürler.Düşüneceğim bu bilgilerden sonra.Yakınımda veya bulunduğum ilde bulamazsam bisikletcim.com dan sibariş vereceğim Teşekkürler .BOL PEDALLAMALAR.

@MesutSait

bu reklamvari savunmanızı bir de forumdaki bisikletcim.com mağdurlarına anlatın.

bunları onlara söyletmek marifet, kendinizin söylemesi değil.

• Beğen
Tepkiler: Gokalp Gokmenler
@MesutSait
Mesut bey yazdıklarınız bilgi amaçlı değil biliyorsunuz.Daha önce aynı firmayı her yerde konu ederek reklamını yaptıgınız ve firmadan şikayetleri olan arkadaşlara yalan yanlış bilgiler yazdığınız için uyarılmış bu uyarıya cevaben forumu ve sponsor firmalarına hakaret ettiğiniz için yasaklanmıştınız .Görüyorum ki aynı durum devam ediyor yasağınız nasıl kalktı onu da anlamak mümkün değil.Firma hakkında ben birşey yazmıyorum forumda bir kaç konuda ve şikayetim var sitesinde gereken şeyler yazılmış zaten.

Geri