Scudo Sports

Whistle Miwok 1052V

Oğuz Taş

Daimi Üye
Tepki
216
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Benim hayatımda çok büyük değişikliğe neden olan bisikletim Whistle Miwok 1052V.
Yalnız sigarayı bırakmama değil, hayatımda belli bir disiplin edinmemi sağladı diyebilirim ve o disiplinle şu an hem sağlığıma yatırım yapıyorum hem de hayatımda ciddi meşkalelerle uğraşmaya çalışıyorum.
İşte o mistik güce sahip olan bisikletim :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Bu tarz bisikletleri pek sevmesem de bisikletin bu kadar faydalı bir şekilde hayatımıza girmesi çok mutlu ediyor insanı. Kendiniz için attığınız her adımın belki de bi nebze sebebi olan bisikletiniz ile umarım kazasız belasız keyifli sürüşler gerçekleştirirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Taş
sizin için çok sevindim bisiklet gerçekten iyi bir spor dalı bu arada bisikletiniz de çok güzel güle güle kullanın

• Beğen
@CENGİZ.ÖKSÜZ

Bisikletini,sağlık için size bu kadar faydalı olması çok güzel...Hele sigara denen illetten kurtulmanız harika.Hayırlı olsun.Güzel bisiklet.Bisikletinizle bol sporlu günler:)

• Beğen
Bende 2010 aralıkta kırmızı miwok 1052v aldım. Çok severek biniyorum ki bu konuda renginin de hakkını vermeliyim kırmızı rengi de en azından siyah rengi kadar güzel. Belki yeşil - beyaz biraz daha güzel olabilir orası ayrı :)

Yakacıkta ikamet ediyorum ve kartala neredeyse pedal atmadan indiğimi söyleyebilirim. Yakacık - Kadıköy arasını 2.5 saate yakın bir sürede alıyorum. Hafif tempo ile kendimi zorlamayarak. Ama Bisikletim (ya da bisikletlerimiz) biraz sert gibi. Yani kartal - kadıköy arası yolda kollarım ve vücudumun üst kısmı çok yoruluyor. Aynı mesafeyi merida ile de geçtim inanın çok fark etti. Bisikletim biraz sert gibi ayrıca üzerindeki orijinal lastikler de pek güven vermiyor. Belki sadece bende oluyor olabilir ama vites takımının ayarları çok çabuk değişiyor. Ama fren takımlarım on numara ona laf söyletmem :)

Uzun lafın kısası güle güle kullanın, kullanalım...

@Arif Erceylan

Sağolun. Ben şehir içinde orjinal lastikleriyle kullanmıyorum zaten, 1.50'lik lastikler kullanıyorum. Onun dışında meridaya hiç binmedim ama çok sağlam bisikletler olduğunu duydum. Whistle kendi standartlarında bisikletlere göre biraz daha ağır. Belki ondan öyle geliyordur.

Oğuz bisiklet umarım bir sorun çıkarmamıştır. Bende yeni carraro daytona 436 aldım geçen perşembe günü. Benim malzemeleri sattın mı diye baktım hepsi gitmiş ucuza satmışsın :) hayırlı ve sağlıklı pedallar dostum.

İyi günlerde bolcaa pedal dilerim. :)

Geri