Scudo Sports

Whistle, Carraro biraderler.

Scudo
Carraro, Whistle kardeşliği :)

merhaba bende marka olarak kararsizim whistle 1730 ile carraro bid 929 arasinda tercih yapmaya calisiyorum whistle biraz ust kaliyor ancak havali yayli masa arasindaki farklari bilmiyorum havali masa almak daha mantıklıysa carraro big 1029, whistle 1760 arasinda kalacagim bilginiz varmi havali masa m yoksa yayli masami kullanmak daha mantikli

Merhaba ben havalı maşa hiç kullanmadım ama pahalı parça oluğu için iyidir yani bildiğim kadarıyla 700- 800 tl başlıyor beni tasviyem whistleni bu yıl renk olarak sport renkleri var 27.5 ve 29 " jant seçenekleri var 1760 serisini almanızı öneriyorum maşa havalıydı galiba

@ayberkatakan95 bende şuan arastırma sürecindeyim havalı alırsam yukarıda belirttiğim 2 model var whistle 1760 ve carraro 1029 ama eğer yaylı maşa alacaksam carraro 929,whistle 1730,sedona 940 bu 3ü arasından seçim yapmak zorun da kalacagım esas kararsızlık ozaman başlıyor sanırım sedona seçerim yaylı alacaksam

@ayberkatakan95
Whistle 1760 bulamayabilirsiniz. Nisan ayinda sordugumda bile birkac bayide vardi. Su an onlarda satilmis olabilir. Ayrica fabrika da uretmiyordu sanirim. Nisan sonu kalan birkac bayide en iyi fiyati veren yerden 1760 aldim. Ayni ozellikte carraro fiyatı daha pahali maalesef. Tek fark frenler 1760 ta M315 carraro da M365. Havali masanin (XCR RL) agirlik avantaji var yayli (XCM) maşaya göre. Calismasi daha daha iyidir diye dusunuyorum. Öneriler xcr nin daha iyi oldugu yonunde zaten. Bulabilirseniz xcr masali bir model alin derim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkiside güzel bol pedallar

internetten alışveriş yapacağım whistle düşünüyorum önerisi olan var mı?

Geri