Scudo Sports

Whistle bisikletinizin fotoğrafları

Scudo
Bisikleti aldığım günden : whistle Huron 1484d

9DARg9.jpg

Dosyalar

• DSC_0237.JPG
    DSC_0237.JPG
    112,9 KB · Okunma: 15
Gerçekten çok güzel güle güle kullan. Benim yeni favorim oldu

vay be duygulandım konuyu görünce nerdeyse 3 sene olacak şimdi bu bisikletten eser yok neler geldi neler geçti elimden :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
ya bu gün whistle sitesinde 2018 modelleri gördüm bu whistle dükkanı kapatıyor herhalde modeller çok kötü .sayısıda az diger yıllara göre.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@leon35
Whistle patwin 1830 3000 civarında ve lastiği olabilecek en dandik lastiklerden. Arazi tutuşuna hiç girmiyorum, geçenlerde ıslak asfaltta bir defa dümdüz giderken ön teker kaydı düştüm, bir defa da yokuş yukarı pedala asılınca arka teker kaydı düştüm. Whistle hem 3000 liraya o donanımı verecek hem malzemesini kötü koyacak. Daha sitede ağırlığı, teker göbekleri falan yazmıyor. Ben bu markayı alana şaşarım. Hiç bulaşmayın, kar yağmur geldiği zaman lastik aranırsınız bir de.

Canlandırayım :)
2EDgqE.jpg

@Surabaya
Accel euro üstünden satış yaptığı için cazibesi kalmadı ki önceden de cazip değildi bence :ckskc: bu arada makine güzel :harika:

• Beğen
Tepkiler: Surabaya
Bay bay lanet şey 20180908_160920.jpg
Hem alın borusu hem sele borusu çatlayan kadro mu olur :acpsnr: konuya son fotoğrafım şükür

Seninkisi kirilmis bir whistle bisikletin fotografi olmus. Gecmis olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar, bir bisikletci son kaldı diye whistle guipago 1827 bisikleti 2400 liraya bırakıyor. 27 vites, hidrolik disk frenli, maşa gidondan kilitli tur bisikleti ve çok yakışıklı. Alsam mı karar veremedim, tavsiye eder misiniz?

Miwok 1721 4 aylık şuana kadar bir sıkıntı yok

Geri