Scudo Sports

Whistle bisikletinizin fotoğrafları

Scudo
Hayırlı olsun güle güle kullanın, kazasız, belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Hayırlı olsun :D

Hayırlı olsun :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim. :kyfmyrn:

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
(link)

arkadaşlar bu bisiklet nasıl sizce

@brky1905
Bende yeni aldım şuan kargoda sabırsızlıkla bekliyorum internette çok yorum yok ama carraro 225 ile aynı fabrikada üretiliyor hemen hemen herşeyi aynı ama boyası carraroya göre daha iyi aynakol ve dümeni farklı diğer tüm malzemeler aynı

image.jpeg image.jpeg

bisikletleri yeni aldım Mersin bisikletten İstanbul'a kargolatmadan resimleri gönderdi whistle nin kadın modeli olsa kesinlikle onu da carraro yerine whistle alırdım :)

@atabr hayırlı olsun ben de tüm seçenekleri eledim carraro 225 ,whistle ve sedona 325 kaldı geriye ve carraro ile whistle karşılaştırayım dedim tüm özellikleri aynı bu ne iş dedim meğer aynı fabrikadaymış.Fiyatı nedir whistle guipagonun?

aranıza 01.06.2016 itibari ile 2016 miwok 1522 alarak bende katıldım arkadaşlar.
genel özellikleri:

KadroALÜMİNYUM 7005 1.1/8" YARI ENTEGRE
SeleSELLE ROYAL 8549
Maşa26"SUNTOUR XCM RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
Krank TakımıSHIMANO ALTUS FCM371 44x32x22
Arka DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
Ön DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
Vites KoluSHIMANO ALTUS SL-M370 3X9
FrenSHIMANO BRM355 HİDROLİK DİSK
Dış LastikSCHWALBE 26X2.10 54-559 SMART SAM
Jant26" WHISTLE ÇİFT KAT ALÜMİNYUM 32H DİSK

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/20160601_203911-jpg.72568/

@alaburus Güle güle kullan sende :)
Biz yarın saat 10 da hayirlamasini yapacağız inşallah. Görükle-Gölyazı yolu açılışımız olacak... bekleriz herkezi :D

Değmeyin keyfime benim guipago tur sırdaşımdı, artık aynı zamanda market arkadaşım

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    285,1 KB · Okunma: 61
@saberthturk

Teşekkürler :) Rengi MAT ASİT YEŞİLİ diye geçiyo.. Cidden güzelliğiyle dikkat çekiyo - ki Whistle'ların renk ve tasarımları estetik olarak zaten çok iyi...

Geri